PROBLEME ÎN PSD? PRIMARUL ŢONE VREA DEPUTAT DE… OLTENIŢA!

El nu refuză negocierile cu alţi candidaţi, chiar atragerea din alte partide, însă prioritar trebuie să fie deputatul de… Olteniţa!

În urma vehiculării informaţiilor legate de tot ceea ce se întâmplă în organizaţia PSD a judeţului Călăraşi, a nominalizării unor potenţiali candidaţi, de la deputatul (fost UNPR) Aurel Niculae până la actualul primar de Lehliu Gară, Iulian Iacomi, am fost contactaţi de primarul de Olteniţa, Petre Ţone. Care a solicitat să-i fie făcut public şi punctul său de vedere:
„-Eu vreau să se discute, toate acestea, în organizaţie şi, mai ales, să se ţină cont de procentele excepţionale pe care Olteniţa (şi zona din jur) le-au avut în alegerile locale, în raport cu alte organizaţii, din alte localităţi ale judeţului. Nu am nimic împotriva candidaturilor anunţate, îl susţin pe domnul Cristodor la Senat, poate să vină şi Aurel Niculae, poate să vină şi altcineva, în funcţie de cum va accepta şi organizaţia locală, dar nu pot să accept să nu fie nominalizat, pe un loc eligibil, un deputat de Olteniţa! Olteniţa merită să aibă un parlamentar, pentru că, pur şi simplu, de-a lungul timpului, a avut, întotdeauna, cele mai bune rezultate ale PSD, la nivelul judeţului Călăraşi! Ori, după câte ştiu eu, toate aceste nominalizări se fac şi în funcţie de voturi, de electorat, de reuşitele organizaţiei. Vreau deputat PSD de Olteniţa şi nu vom ceda, pentru că Olteniţa merită să aibă parlamentarul ei!“