PSD VA ATACA, ÎN INSTANŢĂ, HOTĂRÂREA CONSILIULUI LOCAL!

Aşa cum am anticipat, încă de a doua zi, după şedinţa-surpriză a Consiliului Local, lucrurile se îndreaptă către… instanţă! Iată ce scria „Jurnalul de Călăraşi“ chiar a doua zi după vestita şedinţă:

Stând de vorbă cu reprezentanţi ai conducerii PSD Călăraşi, am aflat că au fost demarate procedurile pentru atacarea în instanţă pe motivul inducerii în eroare a consilierilor de către secretarul Primăriei, Mărgărit Sârbu. Acesta ar fi dat o informaţie falsă consilierilor (mulţi dintre ei, la primul mandat), indicând că trebuie că trebuie să rămână două nume pe buletinul de vot: „din cele trei nume pe listă, să existe doi candidaţi netăiaţi“- afirmaţie ireală, dar o capcană în care PSD-ul a căzut! Pe acest motiv şedinţa va fi contestată în instanţă, de PSD!
N.R.- Explicaţia este, într-adevăr, una reală, dar noi am fi foarte atenţi şi la eventualele „trădări“ pentru că în cel puţin câteva cazuri au apărut semne de întrebare ale unor voturi care nu se ştie de unde au venit! Să vedem ce va urma!…