PSD A CÂŞTIGAT APROAPE TOATE ORAŞELE, ÎN JUDEŢUL CĂLĂRAŞI! DOAR MUNICIPIUL REŞEDINŢĂ DE JUDEŢ A REVENIT LIBERALILOR!

Interesantă şi sugestivă asociaţia de culori de pe noua hartă politică a României, hartă în care Călăraşiul a ocupat un loc cu totul şi cu totul aparte. Aşadar, fostul regat al Ţării Româneşti şi Moldovei, principatele unite, Moldova şi Muntenia sunt colorate, eminamente, în roşu! Cu o singură excepţie- PNL, galben, la Călăraşi! Desigur, în nord există şi Suceava, numai că acolo este vorba despre vechiul PDL al lui Flutur care este responsabil de succesul incontestabil de acolo. Aşadar, judeţul Călăraşi- un punct galben, într-un ocean de roşu! Impresionant, într-adevăr, mulţi întrebându-se, cu siguranţă, cum de este posibil aşa ceva? Ce se întâmplă la Călăraşi de sunt liberalii atât de puternici? Ei bine, lucrurile nu stau, în totalitate, chiar aşa, pentru că, dacă privim harta judeţului Călăraşi, de data aceasta, vom constata ceva foarte tare!

harta culori

harta comune colorx

MULTE PUNCTE ROŞII PE UN OCEAN DE… GALBEN!
APROAPE TOATE ORAŞELE JUDEŢULUI CĂLĂRAŞI- CÂŞTIGATE DE PSD!

Într-adevăr, dacă privim, de data aceasta harta judeţului Călăraşi cu oraşele sale, vom constata că, dând la o parte excepţia care este municipiul reşedinţă de judeţ, TOATE ORAŞELE DIN JUDEŢUL CĂLĂRAŞI AU FOST CÂŞTIGATE DE PSD! Adică de… roşu! Puncte roşii, într-un ocean de… galben! Desigur, dacă luăm comunele, situaţia se schimbă, pentru că liberalii au câştigat două treimi din comunele judeţului! Aşadar, şi culorile au o semnificaţie, în politica din România…

DRĂGULIN- SINGURUL PRIMAR LIBERAL DE ORAŞ- DIN JUDEŢUL CĂLĂRAŞI!
Aceasta este realitatea şi pe ea o consemnăm tocmai pentru că este o excepţie: oraşele judeţului Călăraşi NU au fost câştigate de liberali, ci de PSD! Şi chiar de… UNPR, la Budeşti! Singurul oraş câştigat, într-adevăr, de liberali este municipiul reşedinţă de judeţ, acolo unde Daniel Ştefan Drăgulin a reuşit să câştige!