PSD CĂLĂRAȘI – SONDAJ PENTRU CANDIDATUL PRIVIND PRIMĂRIA CĂLĂRAȘI

Președintele Iulian Iacomi face apel la toți membri PSD care doresc să fie incluși în sondajul pe care îl vor realiza la nivelul municipiului:
Stimați colegi,
Organizația noastră își propune să arunce în lupta electorală pentru câștigarea alegerilor locale privind Primăria Călărași pe cel mai bine poziționat candidat, adică pe cel care va întruni cea mai clară intenție de vot din partea călărășenilor.
Pentru aceasta, la Secretariatul General al PSD Călărași se vor primi, în perioada 5 Septembrie – 12 Septembrie, înscrierile din partea celor care vor să fie incluși în sondajul de opinie pe care îl vom realiza la nivelul municipiului. Sondajul de opinie va fi realizat de o importantă casă de sondare a opiniei publice, care garantează obiectivitatea rezultatelor raportat la eșantionul de persoane care vor fi chestionate.
Pe această cale, invit pe toți membrii de partid care consideră că au notorietatea necesară, experiența politică și aptitudini de management în ceea ce privește administrația publică locală, să își depună cererea la secretariatul organizației, alături de un CV. Ulterior, până la data încheierii înscrierilor, candidații sunt rugați să depună și un scurt proiect cu viziunea lor în ceea ce privește modalitatea în care gândesc un eventual mandat în slujba cetățenilor călărășeni – care sunt proiectele pe care le-ar pune în practică pentru Călărași, cum ar aborda actul de administrație publică și ce măsuri ar lua pentru transparentizarea procesului decizional.
Aceste proiecte, dar și CV-urile candidaților, vor face obiectul analizei și dezbaterilor în primul Birou Permanent al PSD Călărași, cel din data de 13 Septembrie, acolo unde se va lua decizia finală în ceea ce privește includerea candidaților în sondajul de opinie amintit.
Încurajez pe această cale pe toți cei care simt că pot face față acestei competiții interne să se înscrie și să ajute astfel organizația în a identifica nu numai cel mai potrivit candidat pentru Primăria Călărași, dar și cei mai potriviți candidați pentru alte funcții din administrația publică locală.
Cu prețuire, Iulian Iacomi, președintele PSD Călărași