PUBLICITATE STRADALĂ A LA…. CĂLĂRAŞI!

Nu numai cei de la „Penny“ şi „Kaufland“ şi-o iau în „mufă“! *Mai nou şi ăştia care împrumută… bani! *Aceste imagini îngrozitoare au fost surprinse, duminică, la Călăraşi! *Mai precis, pe scări de blocuri, de la Călăraşi! În zona… Orizont!

Aşa se practică aşa-zisa publicitate stradală, la Călăraşi: o firmă crede că îşi face publicitate pe această cale (se practică, dar trebuie să meargă tot sistemul normal, până la capăt), se fac pliante, fluturaşi, în fine- ce hotărăşte firma- după care agenţii plătiţi pentru asta se duc şi repartizează respectivii fluturaşi, din casă în casă, din cutie poştală în cutie poştală, din uşă în uşă! Ce se întâmplă, la Călăraşi? La fel ca şi în alte cazuri, cei care cred că au dat lovitura pe această cale şi-o iau în „mufă“, rău de tot! Pentru că aşa-zişii agenţi publicitari, ce fac? Deschid (dacă reuşesc să deschidă, pentru că, în general, sunt interfoane) uşa blocului şi aruncă fluturaşii pe scări! Pur şi simplu! În mizerie, în praf, în noroi!
Vă daţi seama că nimeni nu le ia de pe jos, să le ducă în casă! Stau acolo până când, un om de bun-simţ, le strânge cu mătura şi foraşul şi… le aruncă la gunoi! Aşa se practică aşa-zisa publicitate stradală, la Călăraşi! Păcat de banii cheltuiţi!…