RĂSPUNS LA O ÎNTREBARE: CUM SE VA FINALIZA BĂTĂLIA ÎN PNL CĂLĂRAŞI ?!

Pentru că am fost SINGURA publicaţie locală care a vorbit despre bătălia din interiorul PNL (ineficientă şi cu grave consecinţe asupra imaginii şi condiţiei partidului, după părerea noastră) foarte mulţi cititori ne-au întrebat dacă avem şi soluţii pentru ceea ce se întâmplă în partid? De ce nu le facem publice?
Păi le-am făcut şi le facem. Tocmai pentru că ţinem ca toate partidele să fie eficiente, să existe, să se manifeste o politică extrem de coerentă, necesară, pentru bunul mers al României (cât se mai vrea asta!) noi chiar suntem interesaţi de soarta PNL, inclusiv de contrele existente în PNL Călăraşi. Celebrul război dintre Filipescu şi Iliuţă- război care, în curând va avea un nou episod- stabilirea preşedintelui liberalilor, la nivelul judeţului Călăraşi! Se vorbeşte, deja, despre o încordare maximă a două tabere, cei care îl vor preşedinte pe Iliuţă şi cei care îl vor preşedinte pe… Drăgulin! Cum „divide et impera“ este soluţia folosită, evident, pentru a face rău oricărui partid, este evident că soluţia cea mai bună este o negociere, la capătul căreia să se stabilească foarte clar cine şi unde va merge? Nu cu războaie, pentru că alea nu fac bine nimănui…
În opinia multor liberali (pe care i-am consultat) soluţia cea mai bună ar fi ca la preşedenţia filialei judeţene a liberalilor să se instaleze Vasile Iliuţă (oricum, patru ani el este preşedintele Consiliului Judeţean- dacă nu se întâmplă ceva spectaculos), în timp ce organizaţia municipală trebuie condusă de Daniel Ştefan Drăgulin- omul care a pus pe roate această organizaţie care a organizat chiar şi când el plecase din partid! Depinde numai dacă fiecare va accepta această soluţie, în condiţiile în care nici Filipescu nu stă deoparte!
Noi sperăm în înţelepciunea reprezentanţilor PNL Călăraşi, nu de alta, dar lucrurile nu stau foarte bine, după episoadele Gorghiu… „Curcan“… şi alte păsări mai mult sau mai puţin domestice!