Răspunsuri la o întrebare – CINE ESTE LIDERUL PARTIDULUI LUI PONTA DE LA CĂLĂRAȘI?

Răzvan Condurățeanu-fiul celebrului om de televiziune Florin Condurățeanu, dar și un tânăr om de afaceri și un om cu experiență în Parlamentul României de aproape 20 de ani!
Andrei Răzvan Condurățeanu, acesta este numele tânărului politician care, în pofida vârstei, are o foarte bună activitate în zona politică. Practic, de aproape 20 de ani, încă de la o vârstă fragedă Răzvan Andrei Condurățeanu a fost activ în Parlamentul României, fiind implicat în foarte multe proiecte care s-au desfășurat, în acea perioadă pozitivă din activitatea Parlamentului României.

UN POLITICIAN DISCRET!…

Aceasta ar fi calitatea recunoscută a lui Andrei Răzvan Condurateanu, încă de pe vremea când era deputat de Constanța! Fără pagină de Facebook… fără site…fără formulele de comunicare care i-au făcut celebri pe mulți politicieni deși multi nu au niciun fel de control asupra acestor mijloace de comunicare! Tânărul Condurateanu este un om discret, un om care a realizat și afaceri, la vremea lor…

„AM FĂCUT AFACERI ÎN MEDIUL PRIVAT“

Este asociat majoritar la Hany Med SRL, o firmă de asistenţă medicală generală, alături de Gabriela Sandu, de 69 de ani. Condurăţeanu a intrat în firmă în 2004, fiind partener atunci cu o respectabilă Maria Marinescu, în vârstă de 83 de ani. Tot în domeniul medical activează şi Epso Advising SRL, firmă care nu apare în declaraţia de avere a deputatului de Cernavodă, dar pe care Condurăţeanu o patronează alături de doi medici greci, Pantazis Efstathios şi Zaparas Georgios. Din a treia firmă, de asemenea în domeniul medical, Hypo Med Promotion SRL, Condurăţeanu s-a retras în 2006, deputatul fiind asociat aici cu Valeriu Cristian Arsenie, originar din Constanţa şi elveţianul Schlegel Claudio. Cu Arsenie, actualul deputat PSD a făcut şi afaceri imobiliare, cei doi înfiinţând în 2005 Arm Imob Prompt SRL, în acelaşi an fiind fondată şi firma Biroul de Consultanţă în Afacaeri SRL, în care Condurăţeanu era asociat cu George Cristian Breazu. În fine, în perioada 2004- 2005, Andrei Răzvan Condurăţeanu a fost administrator al FEPA SA Bârlad.

A VENIT LA CĂLĂRAȘI PENTRU REZULTATE BUNE! DACĂ SE POATE CHIAR FOARTE BUNE!…

Aceasta este declarația pe care Răzvan Condurățeanu a oferit-o ziarului nostru, atunci când a fost întrebat despre rostul prezenței sale ca lider pentru Călărași al partidului lui Victor Ponta-PRO România.Din informațiile noastre se conturează o echipă, vor fi înființate două sedii – unul pentru municipiu, altul pentru județ, în curând creându-se condițiile ca la Călărași să vină însuși Victor Ponta!
Informații de interes pe care le vom prezenta la momentul potrivit…