RĂZBOIUL SECURISTIC- CE ZIC…STĂPÂNII!

America dă ROŞU războiului dintre serviciile secrete şi parchete la Bucureşti

kovesi-coldea-ambasada-sua

Surse apropiate serviciilor secrete americane au declarat pentru FLUX 24 că există mari nemulţumiri în Washington D.C despre luptele interne între serviciile secrete şi parchetele din România în mod special în ultimii doi ani.
Mai mult, unele din sursele citate nu s-au sfiit să sugereze legăturile unora din serviciile secrete româneşti cu Rusia, dar fără a detalia acest subiect,refuzând să comenteze speculaţiile privind implicarea serviciilor secrete româneşti în afaceri de corupţie, inclusiv pe fondurile provenite din America, aşa cum a fost acuzat actualul prim adjunct al directorului SRI, generalul Florian Coldea.
Pentru noi este o vulnerabilitate de securitate acest război între serviciile secrete pe de o parte şi în plus disputele între serviciile secrete şi DNA în special, dar există conflicte în derulare şi cu DIICOT, au susţinut sursele citate de FLUX 24.
În America e campanie electorală, aici avem o luptă internă, dar ne îngrijorează ce se întâmplă în România, acolo totul poate degenera în ceva ce nu dorim, au susţinut sursele citate.
România a rămas unul din ultimii aliaţi fideli ai Americii în zona Europei Centrale şi de Est, iar toate aceste conflicte nu fac decât să contribuie la consecinţe negative pe termen scurt şi mediu, au mai spus sursele americane.
Ne îngrijorează că preşedintele Iohannis nu pare a dori sau nu poate a opri această luptă pentru influenţă şi controlarea anumitor sectoare, au mai relevat sursele contactate de FLUX 24.
România devine o zonă de război intern între structurile de forţă care nu ne place deloc, au mai susţinut sursele.
Flux24.ro