RĂZBURLILĂ- (F)UTECILĂ- PLECAŢI, DRACULUI, ACASĂ! TOŢI!

În ciuda dezastrului, antrenorul (Daum!) şi gaşca lui sunt „mulţumiţi de cum au jucat“!

Am spus-o, de la bun început, de atunci de când aşa-zisul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (o ruşine naţională, în acest moment!) a venit şi a impus această conducere tehnică, avându-l în frunte pe domnul Daum (cu care nu avem nici o treabă, dar nici el cu noi!)- NU ARE CE CĂUTA UN ANTRENOR STRĂIN, ÎN ROMÂNIA, ASTĂZI! Nu că am fi naţionalişti, tâmpiţi, credini, idioţi, proşti (spuneţi-ne cum vreţi că şi-aşa ne călcaţi în picioare!)- numai că, în acest moment, ROMÂNIA ARE antrenori de mare valoare! Şi nu vorbim de Mircea Lucescu (l-aţi gonit, s-a dus dracu’, că n-avea ce legătură să aibă cu fotbalul din România) dar îl avem pe Olăroiu… Dan Petrescu… ca să nu vorbesc de Şumudică, ăla care a demonstrat că n-o are mică, ci chiar foarte mare! Există antrenori români capabili să ridice fotbalul românesc, inclusiv echipa naţională! Antrenori care ştiu fotbalul românesc, îi cunosc pe jucătorii români, ştiu la ce se pot preta, alea-alea, în fine- ştim ce trebuie făcut!
Domnul Daum- n-avem nicio treabă cu el, chiar dacă şi-a tras mălaiul, într-o veselie! Nici cu idiotul ăsta de Răzburlilă- (F)Utecilă (şi gaşca lui!) şi nu avem nici o treabă- el a fost propulsat acolo, politic, de gaşca aia care-şi bate joc de România- în toate domeniile, nu doar în fotbal! Nu suntem Nostradamus, nu suntem cei care ştiu ce se poate întâmpla, până la capăt, în tot ce se întâmplă în ţara asta, dar nici tâmpiţi nu suntem!
Am spus-o, de la bun început- echipa naţională a României va avea un dezastru, dacă mergem pe această variantă. Răzburlilă- (F)Utecilă, n-are nicio treabă, lui i se pare „că calificarea“ (mânca-ţi-ai vorbele!) nu este distrusă, avem toate şansele, avem nu ştiu câte finale! Băăăăăăă, idioţilor, tâmpitule, împrumutatule, masteratule de doi rahaţi, n-am învins, pe teren propriu- Muntenegru! Poate poporul nu a înţeles, ori voi profitaţi de bunul simţ şi de condiţiile pe care le au românii, aşa- îngăduitori (am suportat turcii, câteva sute de ani, darămite de Răzburlilă- (F)Utecilă!)- n-am reuşit să batem o echipă dintr-o ţară care are câteva sute de mii de locuitori! Cât un oraş, mai mare, din România! Şi-au redus şi numărul de echipe, din campionatul naţional- de la 12, la 10 locuri! Ăsta este Muntenegru! Desigur, se poate vorbi de surprize, alea-alea, fotbalu-i fotbal şi toate cele! NU, NU! Fotbalul românesc a încăput pe mâna unor nemernici, idioţi, incapabili, proşti- până la capăt! Să ai în ţara asta un om cum este Hagi (care, pe banii lui, a construit o echipă de fotbal de la zero cu nişte copilaşi, aduşi să joace şi adunând bani, pentru echipa respectivă!), să ai un geniu al fotbalului cum este Gică Popescu, să ai Generaţia de Aur (poreclită, aşa, pentru că, până la urmă n-a luat niciun aur, dar au fost cei mai buni- trecând peste faptul că sunt jucători ridicaţi pe timpul lui Ceauşescu- nu Ceauşescu a jucat, dar pe vremea aia s-a făcut ceva bun pentru fotbalul românesc!), să ai posibilitatea să ridici nişte jucători români, cu un antrenor român şi tu să aduci nişte neica-nimeni în fruntea Federaţiei Române de Fotbal (Dâncule, vine Clujul peste noi!) voi aţi îngropat fotbalul românesc! Voi, nenorociţilor, japiţelor, cu toată gaşca de „jmecheri” care aţi „încălicat” fotbalul românesc! Chiar nu vă este ruşine?! Veniţi, acum, şi daţi explicaţii, vă daţi de-a rostogolul, să vezi- noi am jucat bine, vorba lui Mircea Badea- „băieţii noştri au jucat bine, dar ne-au egalat scârbile alea!”- vouă chiar nu vă este ruşine?!

razburlila

Nu, nu le este ruşine! Pentru că şi ce se întâmplă în fotbalul românesc face parte din tot ceea ce se întâmplă în această ţară amărâtă, blestemată, lovită de vremuri- au venit străinii (nu suntem naţionalişti, dar ăsta este adevărul!) care încasează o mulţime de bani, în timp ce antrenorii români care (repetăm, ca tâmpiţii!), cunosc fotbalul românesc, cunosc jucătorii români, ştiu ce este necesar şi ce este nevoie- sunt daţi la o parte, goniţi, nebăgaţi în seamă pentru că… probabil că ăsta a fost ordinul de zi pe unitate, nici nu comentăm noi, acum, doar constatăm- NE-AM FĂCUT DE RÂS! Vorba cuiva: nicio deosebire între echipa naţională a României de la Campionatul European (antrenată de, nu-i aşa, Iordănescu) şi echipa naţională, construită de, nu-i aşa, domnul Daum! Omul n-are nicio vină, doar banii şi i-a băgat în buzunar, pe… degeaba! De fapt, diferenţa este- la Cluj am jucat mai prost ca la EURO!
Cu vorbe croite, cu gândire de multi-naţionalist (fraier coclit, de doi lei, ce-ai făcut tu în viaţa ta, măi Răzburlilă- (F)Utecilă- şi toată gaşca, că nu eşti singur?!) Ce-aţi făcut voi pentru fotbalul românesc să-l călcaţi în picioare pe Hagi (adversar, ca antrenor, în TURCIA, al lui… DAUM!), pe Gică Popescu, pe Prunea (iubeşte fotbalul românesc!), pe toţi cei care puteau (mai mult şi mai puţin, dar- cu siguranţă- pe mai puţini bani) încât să nu ajungem să ne batem joc de tot ceea ce a însemnat şi înseamnă speranţa amărâţilor ăştia de „amărâţi” care măcar de la fotbal aşteptau câte ceva! Ce să mai aşteptăm acum? Următorul meci? Păi vine Polonia, băieţilor, ne bat ăia ca la fasole! Nici atunci nu vă veţi trezi?!
Nici nu mă mai interesează dacă îl daţi afară pe Daum, ori pe orice alt antrenor, nici măcar pe Răzburlilă- (F)Utecilă – oricum, dacă-i ordin de zi pe unitate, stă acolo până când o să se împută mămăliga românească! Cert este că, iată, de încă un domeniu s-a ales praful! Ruşine, România! Păcat, România! Dumnezeu să ne ierte!…

Sorin Danciu