REACȚIA PREȘEDINTELUI VASILE ILIUȚĂ, LA ANCHETA “RMN-UL POLITIC”!…

*La Spitalul Județean de Urgență din Călărași nu există preferințe politice!
*Aici toate partidele importante colaborează pentru binele călărășenilor!…

Foarte multe reacții după apariția semnalelor legate de ceea ce se întâmplă la Spitalul Județean de Urgență din Călărași, mai precis la RMN, acolo unde întârzierile sunt din ce în ce mai mari, iar oamenii transmit mesaje disperate! De la toate categoriile de cititori am primit reacții, dar și din partea unor oameni importanți, a căror activitate se leagă de ceea ce se întâmplă în spital.
Primul dintre ei a fost chiar președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, acesta nefiind deloc de acord cu asemenea realități:
S-au făcut eforturi mari pentru aducerea acestui aparat, la Călărași! Au fost probleme, în primul an, deoarece CAS nu a decontat, din primul moment, neexistând contract pentru asta! Spitalul a cheltui bani foarte mulți, iar acum se fac eforturi pentru rentabilizare acestei activități atât de importante!
Nu vreau să cred că s-au putut face afirmații legate de preferințe politice, dintr-un motiv extrem de simplu: aici, la Călărași, la spital, este un exemplu de cooperare între partidele importante, pentru binele oamenilor din Călărași! Am mers la ministrul de la PSD și am fost foarte bine primit, am colaborat și colaborăm cu organizația PSD din Călărași pentru spital, la rândul nostru prin toți factorii de decizie liberali facem tot posibilul pentru ca lucrurile să meargă foarte bine aici! Deci nu cred că poate cineva gândi că analizele se fac pe criterii politice! Pe de altă parte, desigur, presiunea este foarte mare, solicitările sunt numeroase, oamenii se chinuie, efectiv și trebuie să avem înțelegere pentru toată lumea…
Eu voi rămâne adeptul ideii că problemele din spital sunt problemele mele, personale și ele trebuie rezolvate, pentru că oamenii bolnavi au nevoie de sprijinul, de ajutorul nostru, al celor încă sănătoși!…