REBECA ESTE CLASA A III-A

Intr-un mod cel puțin bizar și într-un context la fel de straniu iată că Rebeca – Ioana Saioc a pășit cu inima deschisă și sufletul ei curat către cărarea clasei a III-a, în anul școlar 2020.
Intr-adevăr a zburat timpul ca nebunul și iată bebelușul parcă de ieri cum devine școlarul cu rezultate excepționale astăzi.
Ar fi scris frumos, foarte frumos bunicul ei profesorul Sorin Danciu, fondatorul publicației “Jurnalul de Călărași” și ar fi pus pe hârtie, în stilul său extraordinar toate urările pe care sufletul i le-ar fi dictat cu iubirea necondiționată față de nepoata sa specială. A rămas acum sa păstram cu sfințenie în sufletul și memoria noastă lucrurile pe care acesta le făcea și să le ducem așa cum putem mai departe.

Mult succes Rebeca, să te ajute Bunul Dumnezeu ca tot ceea ce îți propui sa devină realitate!
Rebeca – Ioana întâia nepoată a bunicului său Sorin Danciu cu ajuturul căruia aceasta inventa jocuri cu poezii scrise in rime, scena si microfon adevărat m-a întrebat intr-o dimineața in drum spre scoala cine va publica poze și materiale cu ea in “ziarul lui Buni”!?!
Misiunea mea este aceea de a rămâne atât cât de mult pot ca și persoană în care poate găsi și regăsi emoții pe care le crea împreuna cu bunicul său, parțial ce-i adevărat, Dar un fir din aceeași emoție, desigur nu la aceeași intensitate o poate găsi in câmpul meu energetic.
Așadar la fel ca de fiecare data la începutul anului școlar Rebeca și anul acesta a avut materialul despre ea in publicația “Jurnalul se Calarasi”. A fost foarte entuziasmată dar tristă în aceiași timp. Mateialul nu era scris din condeiul bunicului său alături de care ea a avut o relație extrem de specială, zâmbitoare însă ca “Buni” i-a transmis cumva lui mami gândul despre Rebeca!!!