RECORD! „JURNALUL DE CĂLĂRAŞI“- PESTE 10.000 DE VIZITATORI, A DOUA ZI DUPĂ VOT!

„Jurnalul de Călăraşi“ a fost SINGURA instituţie media care a transmis, luni, principalele date ale alegerilor locale, de la Călăraşi!

V-am ţinut la curent, în ultima vreme, cu evoluţia spectaculoasă a accesărilor „Jurnalului de Călăraşi“, atât pe site cât şi pe pagina de Facebook. Practic, în câteva luni, numărul vizitatorilor s-a… triplat! Având, lunar, 85.000 de vizitatori. Totuşi, sunt şi momente de excepţie- aşa cum s-a întâmplat, luni, 6 iunie 2016, adică a doua zi după votul alegerilor locale. Când, consultând graficul accesărilor am constatat (cu bucurie şi recunoştinţă pentru dumneavoastră, cititorii noştri!) că într-o singură zi am avut peste 10.000 de vizitatori!
Explicaţia este foarte simplă- „Jurnalul de Călăraşi“ a fost SINGURA instituţie mass-media din Călăraşi care a transmis, în timp real, toate datele importante ale alegerilor şi numeroase informaţii despre semnificaţia acestor rezultate. Desigur, a fost un moment de excepţie, dar care ne-a întărit în convingerea noastră că, pentru orice instituţie media corectă, doar cititorii contează!