Record! TUPEUL MILENIULUI – BĂSESCU!

Într-o acțiune incredibilă de spălare pe mâini față de toate cele pe care el le-a impus în așa-zisa justiție din România, fostul președinte plânge pe umerii celor care au ajuns nevinovați în pușcărie! “Primarul de la Râmnicu Vâlcea “– zice el, făcându-se că i-a uitat numele și că omul ăla a spus-o și în închisoare, dar și după aia că Băsescu a avut rolul fundamental în băgarea lui la zdup!
“Ministru ăla de la agricultură, cum îi zice” – adică i-a uitat numele lui Remeș ! Care Remeș a spus-o de la bun început că a ajuns la închisoare datorită lui Băsescu!
Dar culmea culmilor a fost aducerea în discuție a cazul Rarinca și a modului în care s-au comportat Kovesi și Livia Stanciu! Pe care el le-a pus! Acolo de unde au făcut toate aceste abuzuri! Așa cum spunea cineva – “asemenea tupeu arată și nesimțire”! Noi zicem că nici nu s-a aplicat cele ce trebuiau aplicate ca să nu poată vorbi unul dintre marii vinovați pentru Statul Polițienesc Securistic care a învins acest popor!… El fiind principalul responsabil!
Și pentru că tot vorbeam de Culmea Culmilor nu aia pe care o spuneam mai devreme nesimțirea depășește toate limitele atunci când îi critică pe “ăștia de la PSD că încearcă să-i prostească pe oameni – bă, credeți că dacă ne-ați dat câteva sute de lei în plus, la salariu, ne-ați prostit”?!… Nu, când le-ai luat tu câteva sute de lei, i-ai prostit!…

CONSECVENȚA LUI BĂSESCU E CA UN PENDUL! ACUM E CU SISTEMUL, IAR APOI E INVERS. JOC ÎN DOI CU UDREA

Ultimele ieșiri publice ale fostului președinte Traian Băsescu prin care atrăgea atenția asupra deteriorări situației din justiție și deci un posibil atac la statul de drept în România au provocat o replică dură din partea social-democraților. Prin vocea europarlamentarului Andi Cristea, aceștia susțin că fostul președinte are consecvența unui pendul – în funcție de interesul de moment este de o partea sau de alta: ”Traian Băsescu are periodic momente de pendul, consecvența nu are farmec: Când era Președinte și punea Sistemul lui în funcție, totul era bine. Apoi, în 2015, când grupul lui de interese era anchetat, dintr-o dată și-a adus aminte de Coldea, Kovesi și alții puși de el. Acum, încearcă un nou pendul dar nu e credibil, probabil face echipă cu amica sa doamnă Udrea: tu zici pe partea asta, eu pe partea cealaltă, vedem ce iese.”, susține europarlamentarul pe pagina sa de socializare.