Remarcabil! BILETELE LA CONCERTUL CU FUEGO, DE LA CĂLĂRAȘI S-AU EPUIZAT! IMEDIAT!…

*Cu o lună înaintea spectacolului!…

Despre succesul permanent, despre publicul atașat până la dedicație pe care și l-a construit Paul SURUGIU cu numele său de scenă Fuego am mai vorbit și dumneavoastră ați constatat această realitate! Mai ales atunci când tot felul de artiști umflați cu pompa cer sume uriașe din bani publici pentru șușe organizate de autorități locale, iar noi i-am invitat să organizeze ei singuri un concert și să vadă câtă lume scoate bani din buzunar ca să le vadă spectacolele! Nu au avut acest curaj! Iar doar câteva dintre marile vedete se întâlnesc cu publicul contracost doar o dată pe an, cu reclame începute înainte cu jumătate de an de spectacol!
Fuego are curajul să plece de doua ori pe an, prin toată țara! Iar sălile se umplu, biletele se epuizează, mulți rămân nemulțumiți că nu au reușit să prindă bilete la acel spectacol!
Așa s-a întâmplat și la Călărași când biletele s-au epuizat în doar câteva ore, ele fiind puse în vânzare cu o lună înaintea spectacolului! De trei săptămâni oamenii dau târcoale caselor de bilete, poate… poate… Dar nu mai sunt bilete! Iată de ce momentul spectacolului de la Călărași este unul extrem de așteptat!
Iar organizatorii, ca de obicei, pregătesc surprize! Mari! Și pentru FUEGO , bineînțeles!…
Iată programul noului turneu de colinde, 2018, pe care ni l-a trimis FUEGO, mesaj pe care-l facem public, cu tot calendarul turneului!
După cum vedeți, pentru Călărași s-a rezervat ziua de luni 17 decembrie – cu o săptămână înaintea Crăciunului! Și în ziua în care începe vacanța de iarnă!…

IATĂ NOUL TURNEU DE COLINDE – “COLINDĂTOR LA PORȚILE CERULUI!”

De ani de zile, merg la colindat prin țară. Prin țara mea, fiind de-a dreptul onorat să văd sălile pline. Anul acesta am o schimbare de stil, de viziune și desigur, vin cu cântece noi și cu un minunat album care propune, la propriu, capodopere componistice, din zona colindelor, melodii pe care sigur le veți îndrăgi încă de la prima ascultare. Sigur că voi cânta pentru voi, cele mai frumoase refrene, voi veni cu versuri speciale și emoții caracteristice și voi încerca să celebrez valorile României, din preajma Crăciunului. Totdeauna sărbătoarea aceasta mi-a adus fericiri și m-a făcut, într-un fel sau altul, mai special și mai înțelept. Voi încerca, pe cât se poate, în acest an, să avem cel mai frumos Crăciun, împreună, în două ore în care vreau să uitați, la propriu, de toate și să lăsați la ușă grijile și problemele! V-aștept cu drag! Iată mai jos lista orașelor, urmând ca orice modificare să fie anunțată din timp!
5 decembrie – LIPOVA, Centrul Cultural Orășenesc, ora 17.00
5 decembrie – ARAD, Filarmonica de Stat, ora 20.00
6 decembrie – ORADEA, Casa Sindicatelor, ora 20.00
7 decembrie – TIMIȘOARA, Opera Națională, ora 20.00
8 decembrie – SATU MARE, Casa Sindicatelor, ora 20.00
9 decembrie – CLUJ, Cinema Florin Piersic, ora 20.00
10 decembrie – BRAȘOV, Teatrul Dramatic, ora 20.00
11 decembrie – RÂMNICU SĂRAT, Casa de Cultură, ora 17.00
11 decembrie – BUZĂU, Teatrul George Ciprian, ora 20.00
12 decembrie – PLOIEȘTI, Casa Sindicatelor, ora 20.00
13 decembrie – CURTEA DE ARGEȘ, Casa de Cultură, ora 17.00
13 decembrie – PITEȘTI, Casa de Cultură a Sindicatelor, ora 20.00
17 decembrie – CĂLĂRAȘI, Centrul Județean de Cultură și Creație, ora 20.00
18 decembrie – CONSTANȚA, Casa Sindicatelor, ora 20.00
19 decembrie – TULCEA, Teatrul Jean Bart, ora 20.00
20 decembrie – GALAȚI, Teatrul Muzical Nae Leonard, ora 20.00
21 decembrie – FOCȘANI, Teatrul Maior Gh. Pastia, ora 20.00
22 decembrie – BACĂU, Teatrul George Bacovia, ora 17.00
22 decembrie – ADJUD, Casa de Cultură Tudor Vornicu, ora 20.00
23 decembrie – BUHUȘI, Casa de Cultură, ora 20.00
24 decembrie – IAȘI, Casa Studenților, ora 20.00
26 decembrie – GURA HUMORULUI, Casa de Cultură, ora 17.00
26 decembrie – SUCEAVA, Casa de Cultură a Sindicatelor, ora 20.00
27 decembrie – BOTOȘANI, Casa Sindicatelor, ora 20.00
Biletele pot fi procurate de la casele de bilete ale fiecărei săli de spectacol sau online, pe Startickets, pentru București și primele orașe ale turneului. Informații aflați sunând la numărele de telefon: 0746.774.204, 0765.524.604, 0748.977.521. Pentru detalii suplimentare puteți accesa următoarele site-uri: www.artbyfuego.ro, www.paulsurugiu-fuego.ro, fuegoromaniafanclub.blogspot.com, www.fanclubfuegoromania.com.