RETRAGEREA LUI CÎȚU ARUNCĂ ÎN AER SCENA POLITICĂ

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, acuză PNL de iresponsabilitate, într-o postare pe Facebook, după ce premierul desemnat, Florin Cîțu, și-a depus mandatul, în fața președintelui Klaus Iohannis. Același lucru îl spune și deputatul PSD, Sorin Vrăjitoru dar și că avem nevoie urgentă de un guvern cu puteri depline:

MARCEL CIOLACU, LIDERUL PSD – RETRAGEREA LUI CÎȚU ESTE, ÎNSĂ, UN GEST DE UN CINISM GROSOLAN!

„Un guvern condus de Florin Cîțu ar fi fost un lucru rău pentru România! Am spus asta de la început. Dezastrului economic, produs de acesta din funcția de ministru de Finanțe, i-ar fi urmat un dezastru în sănătate. Retragerea lui Cîțu este, însă, un gest de un cinism grosolan. PNL a demonstrat că este mai importantă reglarea de conturi în partid decât siguranța și sănătatea românilor. Și, dacă se poate ceva mai grav decât atât, este că până și acum PNL continuă să vorbească doar despre alegeri și funcții.
Repet, românii au nevoie de o persoană capabilă să inspire în primul rând încredere și care să gestioneze corect situația în care ne aflăm. PSD este pregătit să facă audieri cât mai rapide (inclusiv sâmbătă și duminică) pentru a avea un guvern funcțional.” – postare facebook, Marcel Ciolacu

DEPUTATUL PSD, SORIN VRĂJITORU – ESTE DE O IRESPONSABILITATE FĂRĂ PRECEDENT!

„Executivul actual poate deveni un guvern criminal care se joacă extrem de cinic cu soarta românilor! Gestul făcut de Florin Cîțu, al doilea guvern PNL care își depune mandatul, este de o IRESPONSABILITATE fără precedent! PNL își bate joc de îngrijorarea românilor și jonglează cu viețile noastre, în condițiile în care avem nevoie URGENT de un Guvern cu puteri depline care să minimizeze necazurile provocate de noul coronavirus! Românii, care pot vedea acum adevărata față a PNL, așteaptă măsuri ferme și clare care să nu ducă la pierderea de vieți omenești!
Totul depinde acum de președintele României, toată responsabilitatea îi aparține și facem apel ca, în cel mai scurt timp, să convoace partidele la consulări!”- a declarat deputatul PSD, Sorin Vrăjitoru