Revelații pozitive! SORINA PINTEA, MINISTRUL SĂNĂTĂȚII A VENIT LA CĂLĂRAȘI CA SĂ DEA… MAI MULȚI BANI SPITALULUI DIN CĂLĂRAȘI!

•Deși de la Călărași se ceruseră bani mult mai puțini!…

O INFORMAȚIE EXPLOZIVĂ!…

Venirea în deja celebrele controale de noapte ale ministrului sănătății, Sorina Pintea, la Călărași a surprins pe toată lumea! Chiar dacă unii răuvoitori spun că spitalul era pregătit pentru așa ceva, după cum au evoluat lucrurile se pare că realitatea chiar asta a fost: toată lumea a fost luată prin surprindere!
De la managerul spitalului care a venit mai târziu, până la obiectivele acestei deplasări, la Călărași! Ca să sintetizăm povestea, ea sună cam așa: de la Călărași i-au fost solicitate, prin acte, oficial Ministerului Sănătății achiziții necesare pentru dotare în valoare de 2 miliarde lei! Doamna Pintea, om care a coordonat un spital pentru că din acest motiv a ajuns ministru a considerat că suma este mult prea mică pentru necesitățile spitalului de la Călărași, un spital cu probleme! Așa că a venit la Călărași, în viteză pentru a-i convinge pe cei de la spitalul din Călărași că au nevoie de mult mai mulți bani decât ceruseră!
În opinia sa oferta fiind de… 20 miliarde! Adică o sumă de 10 ori mai mare! A fost o mare surpriză pentru toată lumea, dar ca om care și-a trăit viața în spital doamna ministru a avut argumente mai multe decât în mod normal cer aceia care sunt direct implicați în activitatea din spitalul de la Călărași! Și acest obiectiv a fost atins pentru că Sorina Pintea dorește, efectiv să ajute spitalul din Călărași pe care l-a vizitat de mai multe ori, până acum!
Desigur, un rol important îl are Roxana Pațurcă, senatorul de Călărași care s-a implicat, de fiecare dată atât în aducerea în județ a unor personalități care să ajute județul, dar și în susținerea în primul rând a Spitalului Județean de Urgență de la Călărași, un spital care ajunsese în stadiu de ruină, din păcate!…