ROMÂNIA – ȚARĂ CONDUSĂ DE…SECTANȚI?!…

SECTANTII, ASALT LA SERVICII!

Marii castigatori ai alegerilor europarlamentare nu sunt nici liberalii, nici useristii si nici macar mult ”periata” Administratie Prezidentiala. Ci cultele neoprotestante! Carora practic le-a iesit totul din plin la aceste alegeri. Iar dincolo de rezultatele imediate si de oamenii in a caror campanie au investit masiv cu sprijnul ”fratilor” dn strainatate, de-abia acum urmeaza marea lovitura data de strategii din umbra acestor culte.
Pentru ca atat in Opozitia liberala, cat si in coalitia guvernamentala a inceput ”macelul”, fiind executati pe capete tot felul de ”Acari Paun”, in locul carora sunt numiti pe capete la conducerea unor filiale locale sau importante demnitati publice tocmai oamenii ”sectantilor”.
Astfel ca Partidul National Liberal pare deja acaparat de ”falanga neoprotestanta” din care, chiar daca nu face parte direct, noul lider de facto Rares Bogdan tot trebuie sa le faca jocurile, cel putin pentru a scapa astfel de ”datoria” din campanie. Si uite cum, dupa ”liantul” politico-mediatic Ben Oni Ardelean , secretarul general, pastorul Robert Sighiartau si marea majoritate a autoritatilor locale din municipiile transilvanene, neoprotestantii isi intind acum influenta si in Capitala. Acolo unde, departe de orice tam-tam mediatic, oamenii lui Busoi, cu tot cu el, vor fi inlocuiti tot de ”sectantii” liberali. Culmea este insa ca situatia pare trasa la indigo si la partidele coalitiei de guvernare, atat la ALDE, cat si la PSD existand influente ”capete de pod” neoprotestante. Cel mai relevant exemplu fiind cel al ministrului Apararii Nationale, Gabriel Les. Astfel ca in aceste zile se forteaza ”pe sestache” mana premierului, sperandu-se ca, sub pretextul ”epurarilor” masive din Guvern in ceea ce ii priveste pe ”loialistii” lui Dragnea, ”influencerii” neoprotestanti sa-si poata promova, ”sub acoperire”, proprii oameni de incredere.
Insa dupa reusitele prozelitismului religios din Ardeal si a ofensivei politice din toate structurile central ale partidelor traditionale, urmatoarea ”tinta” va fi mult mai greu de atins. Mai ales dupa ce ea a fost deja dezvaluita printr-un raport contrainformativ pur si simplu incendiar, intrat in posesia noastra.

GATA, AU ÎNCHIS CERCUL ÎN ARDEAL!

Din Oradea la Bistrita Nasaud si de la Arad tocmai pana in Caransebes, puterea locala nu este detinuta nici de pesedisti, nici de liberali, nici de ALDE sau de alte partide. Ci strict de reprezentantii cultelor neoprotestante care si-au asigurat chiar majoritati confortabile in consiliile locale si judetene, ca sa nu mai vorbim de Regiile si Directiile descentralizate, indiferent de culoarea politica sub care au candidat sau activeaza membrii acestora. Pentru ca adevarata ”politica” se face tot in lacasele de cult ale respectivelor comunitati.
Iar ascendentul exercitat asupra partidelor este deja unul si puternic financiar. Astfel ca ”schema” este una pe cat de simpla, pe atat de pragmatica. In campaniile electorale sunt sprijiniti logistic, chiar masiv din strainatate si mai ales de peste Ocean membrii cultelor neoprotestante sau oamenii de incredere ai acestora, dupa care firmele ”fratilor” sunt apoi favorite fara drept de apel la contractele cu autoritatile locale, dupa cel mai tipic model pur dambovitean…Iar in aceste ”afaceri de familie” nu mai reusesc sa patrunda nici macar altfel atat de influentele companii multinationale, ce sa mai vorbim de patronii romani ”neafiliati” religios!

AVERTISMENTUL BOR!

Ei bine, desi putini o stiu, Biserica Ortodoxa Romana are propria structura informativa, fie ea si una neasumata oficial, cel putin la vedere. La fel cum de altfel si Vaticanul are propriul serviciu secret, asta ca tot a fost Papa in Romania. Iar un avertisment venit din acea zona a alertat odata in plus structurile contrainformative romanesti, care oricum monitorizau atent, desi in tacere pana acum, acest veritabil fenomen al ”exploziei” influentei cultelor neoprotestante in viata publica si politica. Mai ales ca dupa accederea lui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni subiectul devenise oricum unul tabu. Numai ca acum, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, se face un apel alarmant privind informatiile despre declansarea unei adevarate ”ofensive totale” impotriva Bisericii Ortodoxe Romane, atit pe plan politic, cat mai ales mediatic si al societatii civile. Iar structurile contrainformative se incadreaza perfect in fisa constitutionala a postului cu monitorizarea acestor actiuni intrucat, in cea mai mare parte a lor, finantarile sunt unele externe. Insa daca la continuarea asaltului asupra bisericii ortodoxe oricum se asteptau nu doar initiatii sistemului, cu totul altfel stau lucrurile odata cu identificarea contrainformativa a unor noi ”tinte” ale ”sectantilor” : serviciile secrete romanesti!

DGIA ÎN ALERTĂ, SIE OCOLIT

Informatiile privind continuare ofensivei si la nivelul sistemului de siguranta nationala sunt cu atat mai socante si alarmante deopotriva, cu cat pina acum, spre deosebire de administratia locala si centrala, clasa politica, mass-media si societatea civila, cultele neoprotestante nu reusisera sub nicio forma si penetrarea serviciilor secrete.

BEN ONI SPARGE
”GRUPUL DE LA MYKONOS”!

Pe 18 septembrie titram ”Grupul de la Mykonos preia România”, însă mesajul era cu totul altul decât poate că l-au perceput chiar liderii ”Axei Ică Voinea – Cristian Burci”! Cei care ajunseseră să se fălească cu ”pelerinajele” cu avioane private făcute de politicieni, demnitari și afaceriști care aveau loc în exclusivista insulă grecească, acolo unde aceștia își mutaseră ”biroul pentru audiențe”. Pentru că ”Lovitura” din urmă cu o lună și jumătate se încheia cu un adevărat avertisment pentru adepții noului pol transpartinic de influență . Atunci când dezvăluiam că la ”next level” al sistemului deja începuse să se cânte ”prohodul” grupării : Oricum, influența ”Grupului de la Mykonos” pare să fi ajuns la apogeu! Numai că au mai fost și alte astfel de ”grupuri” în trecut, cam toate însă ”prăjindu-se” în cele din urmă atunci când s-au apropiat prea mult de ”Soarele Puterii”. Unul destinat doar atât de exclusivistelor cercuri ale adevăraților ”băieți deștepți”ai sistemului. Iar faptul că ”Grupul de la Mykonos” s-a întins deja prea mult, ”prea ca la țară” i-a făcut deja pe adepții ”noului cult de la Maglavit” – localitatea de baștină a lui Ică Voinea- să șușotească între ei că ”scump, domne, scump! Dincolo era mai ieftin”… Cu referire sau nu la ”prețul real” plătit pentru cei câțiva creveți și două șezlonguri cu care sunt tratați la Mykonos. Ceea ce nu poate reprezenta decât ”începutul sfârșitului” și pentru această grupare care încă forțează să preia conducerea României pe persoană fizică…
Și iată că nu au trecut nici măcar două luni de la acest avertisment și liderii ”Grupului de la Mykonos” și-au luat deja o adevărată ”rangă în dinți” nu doar de acolo de unde se așteptau mai puțin, dar mai ales acolo unde îi ”doare” cel mai tare! La conturile de ”lobiști” pentru marii producători americani de armament, acolo unde deja aproape că ajunseseră să dețină monopolul, ceea ce nu este deloc puțin lucru. Mai ales că vorbim de o ”pușculiță” bugetară cu nu mai puțin de patru miliarde de dolari și pe care liderii politici români sunt gata să o ”spargă” în orice moment, pentru o ”șepcuță” sau o fotografie care oricum nu mai amăgește de mult electoratul român…. Însă ”șocul” a fost cu atât mai puternic resimțit de ”Grupul de la Mykonos”, cu cât tocmai ce acesta declanșase operațiunea de lobby pentru achiziția de avioane F-35, după cum dezvăluiam chiar zilele trecute. Astfel încât inițiativa fără precedent a pastorului aflat la conducerea Ministerului Apărării cum că îi va ”arde” pe americanii de la ”General Dynamics” cu 8,5 milioane de euro pentru că au întârziat livrarea transportoarelor blindate Piranha V pur și simplu i-a ”paralizat” pe cei din ”Grupul de la Mykonos”! Mai mult chiar, Ică Voinea și Cristian Burci nu au avut barem nici cea mai mică urmă de reacție! Nici măcar atunci când ”Grupul Pastorilor” coordonat de liderul liberal Ben Oni Ardelean le-a mai făcut o aroganță umilitoare. Astfel că, după ce le-a tras ”preșul” lobby-ului pentru marii producători americani de armament de sub picioare, Gabriel Beniamin Leș a fost imediat propus drept ministru interimar și la Ministerul Afacerilor Interne! Și uite cum deja îi trec fiori reci pe cei care știu foarte bine că ”pastorul” are deja ”echipa” pregătită să preia ”frâiele” mult râvnitului serviciu secret al MAI, ”măcelul” pe arhiva ”Doi ș’un sfert” începând să capete deja dimensiunile unui adevărat ”Jihad” declanșat pentru preluarea ”dosarelor sensibile”, înainte de forțarea desființării cu totul a DGPI. Astfel că putem asista deja în orice clipă la o reeditare a ”experimentului SIPA”, singura diferență fiind că ”frățiile” care s-au ”tocat” până acum între ele pentru a pune mâna, fie și în ultima clipă, pe arhiva DGPI simt cum deja le suflă în ceafă o nouă grupare. Una extrem de discretă, ce-i drept, dar cu atât mai periculoasă…

MESAJ PENTRU SUA: S-A SCHIMBAT
”ARENDAȘUL” ÎN ROMÂNIA!

Ministrul Apărării Naționale a anunțat oficial, tam-nisam, că ”s-a procedat la întocmirea documentelor pentru emiterea facturii de penalități și de penalizare, în valoare de aproximativ 8,5 milioane euro, în urma întârzierii livrării primelor 36 de transportoare Piranha V de către producătorul american General Dynamics”!!! O poziție de zici că s-a trezit debila clasă politică românească din ”morți” și că de la București se bate în sfârșit cu pumnul în masă că românii nu mai sunt slugile nimănui! Numai că ”visul frumos” s-a spulberat practic chiar înainte să înceapă, sursele noastre susținând că ”ieșirea” pastorului penticostal Gabriel Beniamin Leș nu este decât un ”rol” încredințat de către pastorul baptist Ben Oni Ardelean pentru a se transmite astfel un semnal ”stăpânilor coloniei” de peste Ocean că ”în România s-a schimbat arendașul”. Desigur că ”amenda” oricum va fi anulată în timpul desfășurării ”procedurilor”, dar important este doar ca la Washington să se știe că dacă marii producători de armament vor să facă afaceri și să umfle ”potul” cel mare de patru miliarde, atunci n-ar fi bine să mai meargă pe mâna ”Grupului de la Mykonos”. Deci o ”reglare de conturi” cu un rezultat dinainte știut, cel puțin de către inițiații sistemului: americanii,cu pragmatismul pe care și-l asumă de altfel, vor face ”deal”-ul cu gruparea care le asigură cea mai profitabilă piață de desfacere pentru rachete, avioane, transportoare și alte tipuri de armament cu care Armata Română se dotează pe bani grei. Asta deși nu are încă nici măcar anvelope de iarnă pentru rablele din parcul auto cu care sunt transportați vânătorii de munte, ca să dăm doar un exemplu…

”FRĂȚIA EVANGHELISTĂ”

În mod normal, după acest ”atac raider” la adresa lui Burci, Ică și compania, Gabriel Beniamin Leș ar fi trebuit să zboare imediat din Guvern, mai ales la cât și-a securizat ”Grupul de la Mykonos” Palatul Victoria în ultima vreme. Surpriză însă, Leș nu doar că nu a fost ”decapat” de la MApN, dar tocmai ce este pe cale să i se predea întreg sistemul de securitate națională, prin nominalizarea sa drept ”bonus” și ca ministru de Interne! Iar cu Leș în fruntea Armatei, DGIA, Departamentului pentru Armamente, Poliției, Jandarmeriei și DGPI deopotrivă, chiar că ”frăția evanghelistă” devine cam prima forță a țării, una cu mult mai influentă decât chiar orice alt partid politic. Fie el și PNL-ul al cărui secretar general este pastorul penticostal Robert Sighiartău… Însă tot vicepreședintele liberal, pastorul baptist Ben Oni Ardelean rămâne marele artizan al acestei minuțioase ”rețea transpartinice” din care fac parte lideri politici, demnitari, nume grele din mass media sau importanți oameni de afaceri. Și care se bucură implicit de un masiv sprijin extern, atât la Washington, cât și la Bruxelles! Acolo unde este suficent să dăm exemplul ”adopției” proaspătului europarlamentar Gheorghe Falcă, fostul primar arădean beneficind deja din plin de susținerea ”frăției evangheliste”…

”SECTANȚII, ATAC LA SERVICII”!

Astfel titram ”Lovitura” din 4 iunie, atunci când dezvăluiam că ”atât în Opoziția liberală, cât și în coaliția guvernamentală a începot deja măcelul, fiind executați pe capete tot felul de Acari Păun, în locul cărora sunt numiți pe capete la conducerea unor importante demnități publice tocmai oamenii cultelor neoprotestante”. Și tot atunci avertizam că după ce ”falanga neoprotestantă a acaparat oricum deja PNL-ul, situația pare trasă la indigo și la partidele coaliției de guvernare, atât la ALDE cât și la PSD existând influente astfel capete de pod. Astfel că influencerii neoprotestanți se simt inclusiv la vârful Guvernului prin promovarea propriilor oameni de încredere”. Dar și că serviciile secrete ar putea fi următoarea ”țintă în mișcare” a ”Frăției ”. Și uite că nu au trecut nici patru luni și dacă practicantul Bisericii Evanghelice, Klaus Iohannis îi semnează numirea, pastorul evanghelist Gabriel Beniamin Leș va avea în directa sa subordine Direcția Generală de Informații a Armatei din MApN și Direcția Generală de Protecție Internă din MAI! Adică două din cele cinci servicii secrete românești care mai contează, că STS-ul oricum a fost ”anihilat” între timp…(Cătălin Tache, Național)