S-a rupt lanțul de iubire! CONSILIERII PSD – ALDE AU PĂRĂSIT SALA! PREȘEDINTELE ILIUȚĂ CONSIDERĂ CĂ DIN “INTERESE PERSONALE”!

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU RELAȚIA DINTRE PNL ȘI PSD LA CĂLĂRAȘI?!…

Este întrebarea pe care ne-o punem ca jurnalisti, în primul rând, dar și ca persoane care urmăresc tot ceea ce se întâmplă în interiorul Consiliului Județean Călărași. Nu de alta, dar ani de zile relația dintre liberali și social -democrații călărășeni a funcționat foarte bine, inclusiv după schimbările spectaculoase generate de plecarea lui Răducu Filipescu la Senatul României. O relație pozitivă, voturile fără prea multe probleme până când… Până când s-a iscat scandalul asupra căruia fiecare are varianta sa!
Haideți să vedem ce s-a întâmplat, pas cu pas, în ultima ședință, aceea cu cântec!…

AU PREFERAT SĂ PĂRĂSEASCĂ SALA PENTRU CĂ NU AU OBŢINUT UN REPREZENTANT ÎN COMISIA ATOP!
pag3 1
„PSD-ul în loc să se ocupe de proiectele şi problemele judeţului au preferat să părăsească sala pentru că nu au obţinut un reprezentant în Comisia ATOP! Consiliul Judeţean este majoritar PNL, dacă aveam pe ordinea de zi acest proiect de hotărâre şi se votam, sigur ieşea un reprezentant PNL! Nu a fost iniţiat un proiect de hotărâre în acest sens ci am lăsat preşedintelui PNL Călăraşi, Dan Drăgulin şi preşedintelui PSD Călăraşi, Ciprian Pandea să găsească o cale de negociere dacă acest post revine în continuare PSD-ului! Nu există un număr de membri, pe partid, în Comisia ATOP!” – a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă.

CONSILIER JUDEŢEAN PNL, VASILE NEDELCU – „ACEST COMPORTAMENT ESTE SPECIFIC ACESTOR PARTIDE!”
pag3 2
Ei aşa se comportă şi în Parlament dar şi în alte consilii locale sau judeţene din ţară, atunci când au ei ceva de realizat. În momentul de faţă ei aveau o problemă de rezolvat şi au mers pe această variantă să părăsească sala de plen. Este o lipsă de respect care trebuie amendat de către călărăşeni. La nivel de ţară acest partid se comportă discreţionar în funcţie de interesele propii”.

AȘTEPTĂM ȘI PUNCTUL DE VEDERE AL PSD!
pag3 3
Firesc, în tot acest scandal este necesar și punctul de vedere al reprezentanților partidului care a ieșit din ședința respectivă, cu atât mai mult cu cât motivația lor nu a fost suficient de clară în timpul desfășurării ședinței! Cum până la ora finalizării acestui material și trimiterii sale la tipar nu am putut contacta reprezentanții PSD. Urmează să revenim cu precizările necesare în numărul viitor!…