Sămânță de scandal! PLEACĂ SAU NU PLEACĂ ANTRENORUL PUSTAI DE LA CĂLĂRAȘI?!…

LA ACEST SFÂRȘIT DE SĂPTĂMÂNĂ ZVONURILE AU LUAT AMPLOARE!

Și nu oriunde ci chiar într-una dintre publicațiile importante din sportul și fotbalul romanesc! Iată articolul, așa cum a apărut el vineri!

Cristian Pustai părăsește Dunărea Călărași după numai șase etape din noul sezon al Ligii 2. Fostul antrenor al lui Gaz Metan a decis să renunțe la banca formației retrogradate în această vară din Liga 1 pentru a prelua Concordia Chiajna.

Este adevărat că mergem prost, dar nici nu se pune problema schimbării antrenorului. Am încredere în Diniță, tocmai de aceea i-am făcut și un lot care spunem noi că este bun. Suntem convinși că ne vom reveni foarte curând. Îl apreciez pe Pustai, mi-ar plăcea să lucrez la un moment dat cu el, dar 100% nu în acest moment”, a reacționat Cristian Tănase, președintele Concordiei. 

Concordia este o altă formație căzută la finalul sezonului trecut din Liga 1, dar care a început mai bine stagiunea din liga secundă: are zece puncte, dublu față de Dunărea.

Ilfovenii sunt pe locul 10 în clasament, în timp ce călărășenii se află pe poziția a 15-a.

0-3 cu Rapid, ultimul rezultat al lui Cristian Pustai la Dunărea

Dunărea a părăsit și Cupa României, după 0-3 miercuri, cu Rapid, în timp ce Concordia se află în 16-imile de finală, după ce a eliminat Steaua, și va juca împotriva lui FC Voluntari.

Pustai (51 de ani) le-a mai antrenat în carieră pe Gaz Metan (în două perioade), Pandurii, ASA Târgu Mureș, Rapid și FC Botoșani. (DigiSport)PUSTAI DEZMINTE!

Antrenorul Cristi Pustai a dezminţit vineri informaţia publicată joi după prânz, în “exclusivitate” de digisport.ro potrivit căreia i-ar fi lăsat pe “galben – albaştri” pentru a prelua pe Concordia Chiajna. “Vizavi de acest subiect pe care n-aş fi vrut să-l comentez deloc pentru că am început antrenoratul mai devreme, din 2007. Am 12 ani şi ceva de activitate, să zic întrerupt un an că am fot director tehnic dar tot activitate în cadrul fotbalului şi aproape de fotbal. Nu cred că am dat dovadă de laşitate sau că nu mi-aş fi dus la îndeplinire contractele. Drept dovadă în aceşti ani am antrenat doar 5 echipe. De la Gaz Metan nu am fost niciodată demis, de la Pandurii mi-am dat demisia şi de la celelalte 3 am plecat amiabil, cum este normal să se întâmple în lumea sportului pentru că orice contract are şi clauze, orice contract se poate rezilia. Nu cred că am fost un „traseist” cu ghilimele de rigoare şi că am plecat de pe o zi pe alta la altă echipă. Pentru că asta ar însemna ca în timp ce eşti la o echipă să negociezi cu o altă echipă şi nu, profesional nu se poate întâmpla aşa ceva. Deci aproape că n-aş fi deschis subiectul dar dacă veni vorba, sper să fi fost clar şi să fi lămurit acest lucru. Cât timp sunt la Dunărea Călăraşi aici îmi voi face treaba cum pot mai bine, cum ştiu, cum încercăm cu toţii pentru că aici suntem o echipă. Nu-i sport individual cum nici partea tehnică nu este numai individuală. Trebuie să formăm o echipă şi să lucrăm în echipă.” a declarat Pustai.

Şi preşedintele executive, Eugen Pîrvulescu a fost surprins de ştirea apărută susţinând “Am primit şi aseară şi azi dimineaţă telefoane cum că antrenorul Cristian Pustai a plecat la Chiajna. Mă aflu aici ca să vă spun că domnul Pustai e în continuare antrenorul Dunării Călăraşi, are un contract pe 2 ani şi nu se pune problema ca dumnealui să părăsească echipa. Pentru mine a fost chiar o surpriză ca site-ul Digi Sport să nu ia un punct de vedere şi din partea noastră. Nu am fost contactaţi şi pentru mine a fost chiar o mare surpriză să văd ştirea.” a afirmat Pîrvulescu.

Sursa – (AFCDUNĂREACALARASI.RO)