Sămânța de scandal! PRIMARUL DRĂGULIN SE DECLARĂ CEL PUȚIN SURPRINS DE APARIȚIA LUI ILIUȚĂ!

Așa cum ziarul nostru a relatat, sunt în plină desfășurare lucrările la câteva drumuri importante din zona Călărași. Ele anticipând ceea ce se va întâmpla, în această vară, cu foarte multe dintre străzile municipiului reședință de județ.
În urma articolului apărut în ziarul nostru care prezenta prezența președintelui Consilul Județean la lucrările de pe Varianta municipiului Călărași, primarul Daniel Ștefan Drăgulin contactat de ziarul nostru a transmis, public, surprinderea sa:

-Mă bucur că domnul Iliuță a ajuns, în sfârșit, pe aceste drumuri, dar nimeni nu trebuie să-și aroge ceea ce nu are! În cazul nostru este vorba despre finanțarea acestei lucrări care aparține, în totalitate Primăriei Călărași!
Pe de altă parte mă bucură că domnul Iliuță a venit să verifice oamenii, la lucrări, dar l-aș fi așteptat și pe Bulevardul Cuza Vodă, unde prezența sa era destul de importantă, în opinia mea!
Ca să nu mai vorbim că așa-zisa lipsă de interes care ne este reproșată față de drumul uzinal deschide larg o discuție despre niște bani publici care, cel puțin în opinia mea, nu trebuiau cheltuiți! Dar astea sunt amănunte asupra cărora voi reveni!…
Așa cum se vede, nu-i pace sub măslini, în continuare, dar de data aceasta nu neapărat pe linie de partid, ci pe asumarea unor proiecte în plină desfășurare!