SĂPTĂMÂNA VIITOARE- BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călăraşi organizează joi 20 octombrie 2016, bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei 2016 *Dar sunt aşteptate şi celelate persoane care vor un loc de muncă

Acţiunea se va desfăşura joi, 20 octombrie începând cu ora 9.00, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor, str. Sloboziei nr.4 Bis. În acelaşi interval de timp, bursa locurilor de muncă va avea loc şi la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Olteniţa, str. Argeşului nr.111.
Deşi este o acţiune destinată proaspeţilor absolvenţi, orice persoană care se află în căutarea unui loc de muncă este binevenită, agenţia dispunând de oferte de locuri de muncă şi pentru persoanele cu experienţă.
AJOFM Călăraşi invită la bursa locurilor de muncă absolvenţii promoţiei 2016 aflaţi în evidenţele instituţiei călărăşene, precum şi agenţii economici care doresc să ofere o şansă pe piaţa muncii acestor tineri.
„În viziunea organismelor de conducere UE în ceea ce priveşte ocuparea, s-a conturat o opţiune strategică şi anume adoptarea unui complex de măsuri care vizează încadrarea în muncă a tinerilor. Concret, AJOFM Călăraşi, urmăreşte ca tinerii cu vârsta mai mică de 25 ani, care îşi pierd locul de muncă sau care nu găsesc unul după terminarea studiilor, să primească o ofertă de bună calitate, fie de angajare, fie de continuare a educaţiei sau de întrare în ucenicie, ori de efectuare a unui stagiu” a precizat Nicolae Chirana, director executiv al AJOFM Călăraşi.
Agenţii economici care doresc să participe la bursa locurilor de muncă în vederea recrutării de personal sunt rugaţi să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călăraşi la telefon : 0242315798, 0242318376 sau e-mail : ajofm@cl.anofm.ro.