SĂRBĂTOAREA PRIMĂVERII”- EDIŢIA A V-A

Vineri, 10 martie 2017, în Sala de spectacole”Barbu Ştirbei” a Centrului Culturul Judeţean, începând cu ora 16.00, Primăria municipiului Călăraşi organizează cea de-a V-a ediţie a ”Sărbătorii primăverii”. Evenimentul se bucură deja de o tradiţie la nivelul municipiului Călăraşi, fiind aşteptat atât de preşcolari şi elevi, cât şi de părinţi.

afis sarbatoarea primaverii x

Partenerii Primăriei municipiului Călăraşi sunt Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi, Casa Corpului Didactic a judeţului Călăraşi, Palatul Copiilor şi Centrul Cultural Judeţean Călăraşi.
Evenimentul cultural- artistic este organizat sub forma unui spectacol- concurs, ce constă în susţinerea de momente artistice ( cântece, dansuri etc.) de către elevii unităţilor şcolare din municipiu , începând cu învăţământul preşcolar , până la cel liceal. Numărul estimat de copii participanţi este de 300-350 din aproximativ 20 unităţi şcolare .
În cadrul spectacolului se va acorda un premiu de popularitate, oferit de un juriu format din responsabili ai instituţiilor partenere.
Vor fi acordate şi diplome, tricouri, mascote mici, pentru fiecare elev participant.