SĂRBĂTOAREA TOAMNEI

Serviciul Centre de Zi din cadrul Direcției de Asistență Socială, Serviciu compus din Centrul de zi pentru persoane cu handicap și Centrul Comunitar Oborul Nou, în colaborare cu Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic România-filiala Călărași, a realizat o călătorie în timp pe firul tradițiilor alături de parteneri, beneficiari, părinți și invitați, călătorie menită să cinstească roadele toamnei.
De altfel, toamna este mereu sărbătorită de către beneficiarii Serviciului Centre de zi din cadrul Primăriei Municipiului Călărași, anul acesta, cu ajutorul partenerilor ( Palatul Copiilor, Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu și Liceul Tehnologic Dan Mateescu), fiind organizată această șezătoare, în timpul căreia s-a vorbit despre tradiții populare de sezon, s-a cântat și dansat, totul în aplauzele invitaților.
Nici Ziua Mării Negre nu a fost uitată, ea fiind sărbătorită pe 31 octombrie, spectacolul încheindu-se pe acorduri de vals. Beneficiarii Centrului de zi pentru persoane cu handicap au oferit, pe aceste acorduri, un moment artistic plin de emoție.