Scandal din nimic! ÎNCHIPUITU’ EPILAT ÎȘI PERMITE SĂ-L ATACE PE VALERIU STERIU!

SE VA LĂSA CU PROCES!…

Când crezi că esti ziarist, iar tu nu ești decât un activist nenorocit al unor servicii care nu sunt servicii, ci doar ghioaga Jmekerilor din Feleac, ți-o ei, tată!…

IATĂ ACUZAȚIILE ABERANTE ALE LUI RAREȘ CEL FANDOSIT!
media-149198542257832700
Jurnalistul Rareș Bogdan lansează acuzații foarte grave la adresa PSD și a deputatului Valeriu Steriu, trecut de la PMP la PSD. Președintele PMP, Eugen Tomac, susține că PSD a cumpărat parlamentarii cu funcții, însă Rareș Bogdan susține că au primit și funcții, dar și 50.000 de euro pentru a trece la PSD.
”Domnul Steriu, domnul Vali Steriu, fostul dumneavoastră coleg și mă uit în cameră: a luat bani și promisiunea că va fi președinte al Comisiei de Agricultură, ministru al Agriculturii, când va fi schimbat Petre Daea, numai că pe Daea îl susține Adrian Năstase și Liviu Dragnea nu-și permite să și-l pună pe Adrian Năstase, în momentul ăsta, în cap. El și Rovana Plumb sunt miniștrii lui Adrian Năstase, în Guvernul ăsta, dar domnul Steriu a luat bani pentru fiecare parlamentar, din cei patru care au plecat de la PMP. Suma este de 50.000 de euro cadou de parlamentar, pentru fiecare om trecut de la PMP la PSD, asta în afară de funcții, locuri în Consilii de Administrație pentru soții, amante, practica uzuală. PSD vine și cumpără la bucată, problema lui Steriu este că el nici măcar nu le-a dat toți banii oamenilor. A luat el o parte și ălora le-a dat doar 30.000.”, a spus Rareș Bogdan, în cadrul emisiunii ”Jocuri de putere”.

VALERIU STERIU – REPLICĂ EXTREM DE DURĂ!
image-2016-05-20-21009329-70-valeriu-steriu
Jurnalistul Rareș Bogdan susține că deputatul Valeriu Steriu a primit 50.000 de euro pentru a trece de la PMP la PSD. În replică, Valeriu Steriu neagă aceste acuzații și arată că se consultă cu avocații pentru a-l acționa în judecată pe Rareș Bogdan.
”Am urmărit și eu declarațiile domnului Rareș Bogdan. Analizez împreună cu avocații posibilitatea de a-l acționa în judecată, pentru că aceste acuzații sunt absurde, sunt ridicole. Mă voi sfătui cu avocații și voi vedea dacă vom cere și daune din partea domnului Rareș Bogdan. Primul pas este cel al dreptului la replică, pe care îl voi solicita.”, a spus Valeriu Steriu, pentru STIRIPESURSE.RO.
Jurnalistul susține că, pe lângă bani, lui Valeriu Steriu i s-a promis funcția de președinte al Comisiei de Agricultură și, în viitor, funcția de ministru al Agriculturii.
”Sunt halucinante aceste declarații! Avem un ministru al Agriculturii foarte bun, în persoana domnului Petre Daea. De asemenea, avem un președinte al Comisiei de Agricultură foarte bun. De altfel, puteți să vedeți că nici eu, nici restul colegilor plecați de la PMP la PSD nu am primit nicio funcție”, a mai spus Steriu.

VOR URMA PROCESE!…

Și dacă nu vor urma, punerea la dispoziția unora și altora, contra a ceea ce ar trebui să fie, cu adevărat, realitatea verificata din mai multe surse, nu se leagă sub nicio formă de. Realitatea cea plină de datorii! De care se spală pe mâini da din …Gușă până în căpușe, toți jmekerii care au crezut că sunt la dispoziția unora și altora! Ei sunt, dar nu pot prosti pe toată lumea!…
Chiar așa, dumneavoastră ce părere aveți?!