Scandal în PSD! CIPRIAN PANDEA RĂMÂNE PE POZIȚIILE SALE!…

Multe au fost informațiile care au circulat, în ultima vreme, în fața evenimentelor care s-au petrecut la nivelul conducerii PSD , mai precis Războiul care s-a declanșat între liderul partidului, Liviu Dragnea și o parte dintre cei care au constituit opoziția din partid , așa numiții “puciști” din PSD !Printre multele nume vehiculate se afla și cel al liderul organizației de la Călărași, Ciprian Pandea care urma să fie și el exclus din partid, aflându-se pe lista neagră a celor care urmau să fie pedepsiți! Pentru atitudinea lor protestatară! Așa cum s-a văzut, până la urmă nu au fost excluși decât secretarul general al Partidului și liderul organizației de la Dâmbovița, acesta căzând în capcana înregistrărilor declarațiilor sale care au făcut deliciul dușmanilor PSD, în ultima perioadă! Din informațiile noastre numele lui Pandea s-a aflat pe lista celor care puteau fi supuși excluderii, însă elemente concrete au fost în favoarea lui!
Interesant este și faptul că primarii membri de partid din judetul Călărași i-au fost alături liderului organizației și au vrut să meargă la București, așa cum au făcut și cei din Caraș-Severin, dar au fost sfătuiti să rămână pe locurile lor pentru că lucrurile vor rămâne într-un stadiu de normalitate – ceea ce s-a și întâmplat!
Primarii îi sunt alături lui Pandea pentru că i-a ajutat foarte mult, s-au bucurat de sprijinul lui, așa cum nu s-a întâmplat de multă vreme în PSD Călărași! Organizație care a cunoscut rezultate pozitive, în ultima vreme!…
De exemplu, pornind de la cuvintele unuia dintre adversarii acestui partid, dar observație extrem de corectă – Traian Băsescu:
“politicianul este judecat ca valoare după numărul de voturi pe care le aduce! De vorbit, toți dăm din gură! Voturile contează”!…
Când a preluat conducerea organizației PSD Călărași, Ciprian Pandea a înregistrat 28000 de voturi la locale. La parlamentare, după șase luni de activitate s-a ajuns la 48000 de voturi! Iar la referendum au fost 55000! Aceste cifre chiar contează în analizarea poziției și activității oricărui politician, indiferent de numele și de dimensiunile activității sale! Ciprian Pandea este, în continuare, un om care îi apreciază activitatea lui Marian Neacșu, secretarul general al Partidului care a făcut foarte multe pentru Călărași, pentru organizație în primul rând! Deci nu se dezice de cel exclus, așa cum se întâmplă, în general, în politică!
Este și acesta un motiv care îl singularizează pe liderul organizației de la Călărași față de alți politicieni!