SCANDAL ÎN TVR! CĂLĂRĂȘEANUL CRISTIAN COMAN ȘI-A DAT DEMISIA DIN TELEVIZIUNEA ROMÂNĂ!

UN EVENIMENT CEL PUȚIN CIUDAT!

Despre Cristian Coman am scris în momentul în care atunci când scriitorul originar din Călărași a revenit în orașul natal pentru lansarea cărții Zeus nu moare niciodată. A fost un eveniment frumos, Călărașiul mândrindu-se cu unul dintre oamenii care s-au integrat în televiziunea română, o instituție atât de complicată în România. Din păcate, în ultima săptămână a apărut o informație negativă pe care o facem publică, acum.

Un nou scandal cu televiziunea publică în prim plan. Un şef din TVR şi-a dat demisia şi a recunoscut faptul că a fost un conflict extrem de mare. Este vorba despre Cristi Coman, prodcător executiv la TVR care avea atribuții pe zona de știri.
„Au fost niște divergențe. Nepotrivire de caracter, Au fost discuții care m-au determinat să iau această decizie. Exista un soi de conflict acut și am vrut să îi pun capăt”, a spus Coman, conform paginademedia.ro.
Coman a fost instalat în funcţie de fosta şefă de la TVR, Irina Radu. „A fost un conflict la nivelul managementului din SRTV, dar nu vreau să spun mai mult. Au fost divergențe pe teme care au legătură cu funcționarea, cu programele, cu desfășurarea activității. Deocamdată nu am niciun plan. Rămân probabil în domeniul presei, pentru că asta am făcut până acum”, a mai spus Coman, conform sursei citate.

CE FACE TELEVIZIUNEA ROMÂNĂ? A ÎNCEPUT SĂ SE DISTRUGĂ ȘI DIN INTERIOR?! …

Noi știm că această instituție a devenit celebră, în ultima vreme, prin toate cele care i s-au întâmplat, acolo existând poanta că dacă strigi, în fața sediului cu zeci de etaje: „MAMĂ!” la fiecare geam va ieși câte cineva, câte un cap de femeie! Instituția suprapopulată a ajuns să-și devoreze oamenii de valoare, din interior?! … Nu e bine! Motiv pentru care vom reveni asupra acestui subiect, pentru că merită!