SCANDAL! UN „REBU”(t) LA… CĂLĂRAŞI?!…

SCANDAL! CONTRACTUL CU “REBU” POATE FI ANULAT!

*Primarul Municipiului Călăraşi- total nemulţumit de modul cum se desfăşoară strângerea gunoiului, după preluarea contractului de către “REBU” *Cetăţenii sunt, la rândul lor, deranjaţi de tot ceea ce se întâmplă! Alo, Poliţia! Ni s-a furat… pubela!

CEVA SE ÎNTÂMPLĂ ŞI… NU ESTE DELOC BINE!
Este concluzia pe care „Jurnalul de Călăraşi” a tras-o, de la bun început, atunci când lucrurile au devenit scandaloase, de-a dreptul- oraşul umplându-se, efectiv, de gunoaie! Chiar dacă noi am avut mulţumirea (profesională) că am sesizat toate aceste lucruri atunci când vorbeam despre… salariile nesimţite şi am atras atenţia că importanţa socială a fiecărui munci, în parte, este foarte mare dând exemplu chiar… gunoierii (ce s-ar întâmpla dacă nu s-ar strânge gunoiul într-un oraş, timp de mai multe săptămâni?!) nu ne-am gândit că realitatea ne va izbi cu atâta viteză! Până la urmă, însă, lucrurile păreau să intre în normal, numai că… ” <> probabil că habar nu are unde a ajuns!…” Aceasta este concluzia pe care o trag toţi cei care au, cât de cât, bun simţ şi care văd ceea ce se întâmplă! În primul rând modul în care “REBU” a acţionat- fără acea perioadă de trecere, firească (cică scrie şi în contract că ar fi fost vreo 3 luni!) când trebuia să preia toate cele şi să le ducă, până la capăt, într-o stare de normalitate! N-a fost să fie aşa, din nefericire!… Pentru că, săptămâna trecută, oraşul s-a umplut, din nou, de gunoaie! De data asta cică ar fi fost vorba de o înţelegere ca miercurea să fie o zi de relaş pentru gunoieri! (Ceea ce, cu toate păcatele lui, Urban nu le avea! Dar şi ăia, până au intrat în normalitate!…)
Cert este că oraşul s-a umplut de gunoaie, oamenii s-au enervat (pe bună dreptate!) moment în care am aflat o informaţie şocantă:

PRIMARUL DRĂGULIN POATE ANULA CONTRACTUL!
Vizibil enervat şi supărat de modul în care se desfăşoară lucrurile în această zonă, primarul Daniel Ştefan Drăgulin (spun sursele noastre) ar fi decis să le dea un ultimatum celor de la “REBU” cu care, până la această oră, nu a semnat nici un contract! Şi faţă de care (mai ales!) nu are nici un fel de obligaţie! Obligaţii are faţă de… călărăşeni! Iar teroarea gunoaielor nu mai poate fi suportată! Să vedem ce se va întâmpla, mai ales că şi ăia de la “REBU” par a se fi speriat de această perspectivă!

ALO, POLIŢIA! CINE NE-A LUAT… PUBELA?!…
Încă un fenomen dezastruos- oamenii s-au pomenit fără tomberoanele de gunoi, fără pubele! Cică le-ar fi luat ăia de la Urban! Ceea ce ni se pare de-a dreptul scandalos, atâta timp cât (spun sursele noastre) în baza contractului cu Urban, atunci când cetăţenii şi-au plătit gunoiul, în primii ani au avut alocată şi o sumă pentru… ghene şi pubele! Deci alea nu erau ale Urbanului! Dacă le-a luat este ilegal?!… Iar dorinţa celor de la “REBU” ca oamenii să facă, probabil, coadă la ei şi la Primărie ca să semneze contracte este o mare prostie! La Călăraşi nu există asociaţii de locatari, ca în alte oraşe (din fericire pentru călărăşeni!) aşa că lucrurile nu sunt atât de simple cum şi-au imaginat respectivii! Motiv pentru care mergeţi băieţi şi vedeţi dacă semnează lumea contractele cu voi! Că de aici începe un alt mare scandal!…

Vom reveni! Că avem cu ce!

N.R.: Chiar aşa- dumneavoastră ce părere aveţi?!…

PRIMIM DE LA CITITORI- „REBU”- GUNOAIE, CÂT CASA, LÂNGĂ SALA POLIVALENTĂ!…

Semnalele cititorilor sunt, în continuare, alarmante: gunoaiele se strâng grămadă, pentru că „REBU”… nu le strânge! Este evident că s-a demarat cu piciorul stâng, iar eşecul este previzibil! Călărăşenii se adresează Primăriei- „Cât n-aţi semnat contractul, nici nu-l mai semnaţi!… Bătaia de joc trebuie să înceteze!”