SCANDALUL PATINOARUL NU E, ÎN PRIMUL RÂND, PENTRU PATINOARUL ĂSTA NOU!

Patinoarul ăla… Degeaba, acolo e beleaua!…
Se inaugurează primul patinoar!… Acesta a fost semnalul pe care toti băgătorii de seamă și vorbeții de serviciu l-au lansat atunci când s-a anunțat despre noul patinoar de la Călărași,pus să în fața primăriei, în perioada sărbătorilor de iarnă 2017. De la comentariile privind rostul unei asemenea investiții, în condițiile în care tot primăria se plânge că nu există bani, până la lipsa de înțeles a unei asemenea acțiuni în condițiile în care, totuși, municipiul Călărași are, de ani de zile un… Patinoar! E drept, un patinoar din plastic, dar un patinoar în toată cuprinderea cuvântului …Ei, vedeți dumneavoastră, de-aici începe beleaua și de aici trebuie să pornească adevăratele comentarii!
Oameni buni, nu faptul că se face, pentru prima oară, un patinoar, la Călărași nu, nu, nu aceasta este problema, ci faptul că în acest moment municipiul Călărași are, teoretic și declarativ… DOUA patinoare! Patinoarul acesta, închiriat pentru o perioadă și patinoarul permanent pe care orașul il are la dispoziție de trei ani de zile! Patinuar care nu este folosit la nimic ! În mod normal, orășelul copiilor acolo trebuia amplasat, la patinoar, că doar d-aia are orașul un patinoar, pentru că acolo să se desfășoare toate manifestările legate de patinaj!
index 2
Patinoarul care nu există are pe el… nu buruieni, ci…copaci!

Nu în altă parte decât la patinoarul orașului! Numai că … ăla nu este patinoar! Acolo s-au băgat o grămadă de bani, nu doar europeni, e o făcătură, pe chestia de plastic care nu are, practic, nicio legătură cu adevărat un patinoar! Care este ăsta, din centrul orașului, de acum! Care patinuar consumă și curent electric, într-adevăr, în cantități uriașe, spun specialiștii… Dar ăla este patinoarul adevărat, celelalte sunt povești despre un patinoar care, practic, nu există!
index 5
Chiar așa patinoar fără… mantinelă?!…

Deci, dacă vreți să vorbiți despre un adevărat scandal de presă, apucați-vă de patinoarul ăla, nu de ăsta care este, într-adevăr, pentru prima oară, la Călărași!…