SCANDALUL SĂPTĂMÂNII!- BOUREANU- UN BEŢIV… VIOLENT!

Câtă porcărie!- cum să încerci să-l speli p-ăla, după toate porcăriile pe care le-a făcut, de-a lungul timpului?! *Păi, zice avocata (plătită, săraca)- „să nu ţinem cont de precedente!” *Păi cum să nu ţinem cont, când ăsta e un beţiv violent, DOVEDIT?!…

Mare tam-tam, mare scandal, în ultimele zile, în legătură cu situaţia fostului deputat, Cristian Bou-reanu, un animal atavic pe care condiţiile nenorocite din această ţară… blestemată, l-au adus în situaţia de a chiar însemna ceva, în România! În realitate, din punctul de vedere al multora- un hoţ dovedit, un derbedeu care şi-a tras bani (cu nemiluita!) din, de exemplu- îngroparea marelui combinat Oltchim, de la Râmnicu Vâlcea! Câţi bani şi-a luat derbedeul ăsta, de acolo!- au spus-o mulţi dintre cei foarte bine informaţi!
Ce s-a întâmplat, în acest sfârşit de săptămână? Păi, Boureanu venea de la o petrecere (cu multă băutură, poate şi cu… nu ştim!) iar când l-a oprit Poliţia, deşi el nu era la volan, n-avea nici o treabă, a recurs la violenţă verbală, împotriva… poliţiştilor! Să fim bine înţeleşi, nu suntem apărătorii poliţiştilor, lua-i-ar… cine să-i ia, pentru că au făcut toate porcăriile din lume, de-a lungul anilor! Numai că, în acest caz, avem de-a face cu un personaj special- Bou-reanu! Animalul blestemat care a bătut, la cârciumă, în Mamaia, un chelner! Cu pumnii, în meclă! Derbedeul care, în calitate de tată, a făcut-o varză, pe… Fii-sa! Un golan, un parvenit, un animal violent atunci când dă de… băutură!
Ce-am văzut noi, din filmare? Păi, după ce se dă mare în parcare, elementul se îndreaptă către poliţaiul care s-a dat şi ăla, la rândul lui, mare şi i-a tras-o… între picioare!

SORIN OVIDIU BĂLAN: „ÎN AMERICA, PENTRU CE-A FĂCUT BOUREANU, I SE FĂCEA DE 40 DE ZILE”
Individul respectiv, supărat, nevoie mare, trece la… violenţă, împotriva poliţaiului! Încă o dată- nu-i acoperim pe poliţişti, n-avem nici un fel de dragoste de ei, sunt o grămadă de derbedei care au ocupat funcţii, în Poliţia Română- de la conducătorii lor, chiar! Dar, în acest caz (o spune filmul!) Boureanu este nervos, este dur, este violent şi… i-o trage în… oaie, poliţaiului! Vai!- au ţipat avocatele, toate, suratele: „Cum, aşa ceva?!” Chiar aşa- vorba lui Sorin Ovidiu Bălan (prezent într-o emisiune care dezbătea cazul)- „Dacă era în America, acum îi făcea de 40 de zile!…”
În realitate, dincolo de toate comentariile necesare, din toate defecţiunile, filmările, montările, descoperirile, concluzia este una foarte clară şi… tristă: Bou-reanu este un beţiv! Violent! Când se îmbată! Asta au dovedit-o, de mai multe ori, iar nu mereu cu… poliţişti! Noi nu zicem- „la puşcărie” dar, totuşi, ajungem la o concluzie foarte tare: „în ţara asta, totuşi, s-a ajuns într-un asemenea hal încât toţi derbedeii, golanii, beţivanii se bucură de acoperişul… legii! Care lege? Să nu te faci că nu înţelegi, că tot era vorba de legi!…”