Se pune de scandal! CELEBRA ISRAELA AVEA PĂMÂNTURI ȘI ÎN JUDETUL CĂLĂRAȘI!

A-NCEPUT BĂTAIA PE AVERE!

Și dacă fostul partener declara că nu-l interesează averea, acum a informat pe toată lumea că a primit de la Israela terenurile din Călărași!…
Desigur, nu mai putem noi de grija personajelor inventate de tabloide, în absența unora care chiar să fie de interes! Multe semne de întrebare, de exemplu cum de a ajuns celebră o persoană precum celebra Israela, o femeie foarte în vârstă care l-a găsit pe unul mai tânăr, mult mai tânăr să-i fie partener! Treaba lor, până la urmă, numai că în cazul nostru lucrurile ajung și în zona de interes a Călărașiului!
Mai precis, după moartea Israelei au început bătăliile pentru avere, așa cum se întâmplă la toți bogații care mor! De data aceasta implicat este și cel care a fost partenerul, până la urmă la fel de comentat ca și bătrâna soață, personaj care pe vremuri, atunci când se cosea povestea tabloidă declara că el o iubește din suflet pe bătrânică și n-are niciun fel de interes material! Uite că partenera a murit și în bătălia pentru avere apare și el, cel care informează că ar deține pământuri, din partea Israelei , în judeţul Călărași!
Liviu Arteni a vorbit şi despre avere pe care i-ar fi lăsat-o fosta soţie. Israela Vodovoz i-ar lăsat mai multe terenuri pe care el își dorește să își construiască o fermă. „Am patru terenuri la Călărași. E teren agricol, e ieftin. (…) Eu n-am vrut, am zis că sunt tânăr, nu țineam morțiș să mi le dea. În momentul de față, am spus că îmi plac animalele, aș vrea să am o fermă. Țin mult la asta”, a spus Liviu Arteni.
Desigur, nu mai putem noi de grija respectivului personaj, chiar de bătălia pentru avere, totuși… Ne vom interesa unde se află aceste terenuri, care este valoarea lor și dacă, într-adevăr, s-ar putea face o afacere din așa ceva! Specialiștii zic că nu prea, pentru că e nevoie de o investiție foarte mare, iar personajul nostru rămas fără… sponsoră nu știm cât mai valorează, cu adevărat!liviu-arteni-bani-israela