Securiști – “mândria” țării?!… NESIMȚIRE și TUPEU!

*Dezvăluiri despre Dăncilă – are copilul înfiat!…

Că jarlele care compun, din nefericire, astăzi, în România o parte a așa -ziselor servicii secrete – în realitate niște divizii subordonate altor interese decât celor naționale – sunt jarle cu adevărat și nu au niciun fel de caracter, o știam! Că atunci când primesc ordin sunt în stare de orice, iarași știam!…
Că atunci când n-au mai reușit să-i plaseze lui Dragnea un prim-ministru al lor care să răspundă la ordine, atunci când a fost nevoie – cum s-a întâmplat și cu Grindeanu, dar și cu Tudose, pe față – Dragnea a luat decizia de a-și pune totuși, un om al lui, de încredere care să nu-l mai trădeze, “băieții” au luat decizia să aplice proiectul:”Asta nu-i a noastră? – arătați că-i proastă”! Și a început campania de discreditare, desigur și cu ajutorul Vioricăi, în foarte multe cazuri!
Deși, am mai spus-o și vom reveni asupra acestui subiect, dacă ne uităm și la alți politicieni, în frunte cu președintele actual, dacă ar fi să-l urmărești în dungă și să vezi câte prostii spune, rezultatele ar fi la fel de compromițătoare! Treaba nasoală pentru ei este că proiectul n-a dat roade și Viorica este în continuare, tot acolo! Chiar dacă este făcută Vasilica, toată ziua, în bătaie de joc a numelui ei de botez, până la urmă de unii care poartă, la rândul lor numele de tot râsul precum de Gușă sau Borcan (alintat Orcan, pentru că îi este rușine de numele pe care i l-a dat tasu’!), Viorica a rămas pe poziția ei!
Și atunci, probabil în disperare s-a căutat o altă dezvăluire mare care “s-o compromită p-asta”! Și au venit cu cea mai mare dezvăluire – băiatul lui Dăncilă este înfiat !

ZIARUL „LIBERTATEA”, DEZVĂLUIRE CONTROVERSATĂ: FIUL PREMIERULUI DĂNCILĂ, ÎNFIAT DINTR-O FAMILIE CU OPT COPII!

Ziarul „Libertatea” ia o decizie controversată şi publică o informaţie sensibilă cu privire la familia premierului Dăncilă. Potrivit publicaţiei deţinute de Grupul Ringier, fiul Vioricăi Dăncilă, Victor, a fost înfiat. În ianuarie 1990, profesoara de tehnologie de 26 de ani din Videle, Viorica Dăncilă, înfiază al optulea copil al Floarei Trocan și al lui Tudor Malancu. Băiatul este născut chiar în ianuarie, prima lună a României libere de comunism, relatează sursa citată. „Eu am vrut să-l las în spital, că nu mai puteam să-l îngrijesc și pe el! Cred și acum că am făcut bine și am văzut și eu la televizor că doamna l-a îngrijit bine”, spune Floarea Trocan, mama naturală a lui Victor Dăncilă. Băiatul de 29 de ani știe că a fost adoptat. Documentarea din Butești și de la Videle și mărturiile obținute atât din familia Dăncilă, cât și din cea a mamei naturale au oferit confirmarea că Victor a aflat de mai multă vreme unde s-a născut și cine îi sunt frații și surorile. Mama și frații l-au revăzut pe Victor în imaginile recente de la Ateneul Român, când băiatul prim-ministrului a stat în loja oficială la evenimentul preluării de către România a Președinției Consiliului UE.
„L-am căutat pe Victor la școală, să vorbim ca frații. I-am scris și pe Facebook, dar el mi-a zis că nu vrea să ne vedem”, povestește Cristina, 36 de ani, una dintre surorile mai mari. Cei rămași în satele din Teleorman au făcut cel mult 8 clase și se descurcă extrem de greu, alte două surori muncesc în Germania și oferă propriilor lor copii o șansă reîmprospătată, iar mezinul Victor, băiatul înfiat de Viorica Dăncilă, a terminat facultatea și e angajat la Curtea de Conturi. Informațiile obținute de „Libertatea” susțin că înfierea lui Victor s-a făcut fără bani sau recompense, numai că pașii legali sunt neclari. Floarea Trocan, mama care l-a născut pe Victor și care recunoaște că Viorica Dăncilă i-a schimbat enorm în bine viața băiatului, își amintește însă că „primul certificat de naștere a fost făcut direct pe numele Dăncilă”, ceea ce poate fi o problemă legală. Viorica Dăncilă a refuzat să comenteze aspectele concrete ale adopției.

ȘI TOTUȘI – SUNT ACȚIUNI CARE NU SUNT PERMISE!

Am văzut reacțiile oamenilor, cetățenilor, obișnuiților actualei societăți care au rămas, la rândul lor, impresionați negativ de aceste informații! În sens negativ, să fim bine înțeleși!
•”Așa ceva nu se face”!
•”Sunt praguri peste care nu se trece”!
•”Și ce dacă băiatul știa”?!…
•”Dar dacă nu știa”?
•”Așa ceva depășește limitele bunului simț”!
Sunt doar câteva dintre comentariile celor care au fost realmente zguduiți de jegoșenia celor care nu au nicio limită atunci când își urmăresc interese pur și simplu politice!
Chiar așa – dumneavoastră ce părere aveți?!…