SENATORUL PSD, ROXANA PAȚURCĂ DESPRE FESTIVALUL MONDIAL DE CARICATURĂ DE LA CĂLĂRAȘI

Județul nostru a găzduit în aceste zile Festivalul ”Dictatorii râsului”, un festival internațional care a atras peste 300 de participanți din mai mult de 50 de țări, fiecare încercând să ocupe prin lucrările expuse un loc pe podium la categoria la care s-a înscris. 
Notorietatea de care se bucură festivalul călărășean a atras de-a lungul vremii, la ceremoniile de premiere sau la vernisaje, personalități ale vieții politice sau sociale românești, miniștri, personalități locale, dar și cetățeni simpli din Călărași, iubitori de umor.
În acest an am fost onorați de prezența domnului Breaz Daniel , ministrul Culturii, care a acceptat invitația organizatorilor și alături de care am participat astăzi la vernisajul ediției ”Dictatura banului”. Prezența domniei sale în județul nostru la acest eveniment vorbește de la sine despre importanța festivalului călărășean și despre rolul său de ambasador al umorului românesc în întreaga lume.
Felicit pe această cale organizatorii, le mulțumesc pentru faptul că m-au invitat să iau parte la eveniment și le urez la cât mai multe ediții de succes!