SENZAŢIONAL! DE DRAGUL CĂLĂRAŞIULUI! AU LĂSAT TELEVIZIUNEA ROMÂNĂ ŞI „ROMÂNII AU TALENT“ ŞI AU VENIT LA… „FLORI DE MAI“!

Deşi Radu Tudor avea emisiune la Televiziunea Română, iar Petru Mircea era de serviciu la „Românii au Talent“, la ProTV- ambii au renunţat la emisiunile de săptămâna trecută şi au venit la „Flori de Mai“!

Un exemplu de ataşament atât faţă de organizatorii festivalului, dar şi de Călăraşi, a fost oferit la Festivalul „Flori de Mai“ de doi dintre oamenii foarte importanţi ai festivalului- prezentatorul şi coordonatorul sunetului. Sunetul, la un festival muzical, este fundamental, iar orice eroare ar putea afecta festivalul, în totalitatea sa. Sunetul a fost şi de data aceasta- perfect! Iar prezentarea- impecabilă!
Ceea ce mai puţini ştiu este că Radu Tudor avea emisiunile sale, de ştiri, la Televiziunea Română (programate chiar în weekend), dar el a renunţat la aceste emisiuni şi a venit la Călăraşi!
La rândul său, Petru Mircea a pregătit tot ce era necesar pentru sonorizare, însă i-a anunţat pe cei de la ProTV, de la „Românii au Talent“ , că în acest week-end nu va fi în Bucureşti şi va pleca la Călăraşi! La „Flori de Mai“! Ceea ce s-a şi întâmplat…
Pentru a-i salva pe cei de la ProTV, a intervenit prietenul lui Petru Mircea, nimeni altul decât Gheorghe Gheorghiu! Care a trimis un sunetist de-al său la „Românii au Talent“! Pentru acest gest, el a fost invitat, la rândul său şi a realizat un recital, în Gala festivalului!
Gesturi care arată ataşament, prietenie, dar şi mult, foarte mult profesionalism!

Radu Tudor, entuziasmat de publicul de la Călăraşi, n-a rezistat tentaţiei de a-şi face un selfie cu cei prezenţi la „Flori de Mai“!