Senzațional! Exclusivitate, pentru Călărași! CU CINE S-A ÎNTÂLNIT FUEGO, ÎNAINTEA MARELUI SPECTACOL DE LA CĂLĂRAȘI!

*Cu Celine Dion, Stevie Wonder, Julia Roberts, Sandra Bullok !
*Turneul din America, un succes excepțional pentru FUEGO!

FUEGO, MESAJE SPECIALE PENTRU “JURNALUL DE CĂLĂRAȘI” DIN AMERICA!

Aceasta este bucuria dumneavoastră, a locuitorilor din Călărași care primiți informații și fotografii trimise, în exclusivitate de prietenul nostru, al tuturor, Fuego, în timpul turneului din Statele Unite ale Americii!
Din America, Fuego ne transmite lucruri de interes care ridică și mai mult cota de interes pentru spectacolul din luna martie, de la Călărași!
Paul Surugiu, alias Fuego, a cărui piesa “Sărut femeie mâna ta” a fost recent “puțin plagiată” de către starul internațional Maluma, s-a întâlnit cu Celine Dion, a laudat-o pe Madonna, a fredonat alături de Stevie Wonder și s-a pozat în toate ipostazele posibile cu Julia Roberts, Sandra Bullock sau Jerry Springer.
Sigur că toate acestea s-au întâmplat în muzeul figurilor de ceara din Las Vegas, acolo unde Paul a făcut senzație printre turiști cu dezinvoltura sa.
Se pare că vacanța îi priește cu atât mai mult cu cât în martie, Fuego pregătește un super turneu, un omagiu adus muzicii ușoare românești, în 14 orașe ale țării, alături de Stela Enache și Marina Florea, ajungând la Tulcea, Constanța, Galați, Adjud, Focșani, Bârlad, Iași, Bacău, Brașov, Buzău, Călărași, Ploiești și București, la Teatrul National, pe 26 martie.
fuego-america-1

fuego-america-3

fuego-america-6

fuego-america-8

fuego-america-9

fuego-america-10