Senzațional! POTOPUL DIN ROMÂNIA – DIN CAUZA CAMPIONATULUI MONDIAL DIN RUSIA?!…

„NICIODATĂ NU A FOST AȘA CEVA, ÎN ROMÂNIA”!
pag3 1
Sunt părerile oamenilor în vârstă care au trăit multe, de-a lungul timpului si care se miră de potopul ce a cuprins România, în ultimele săptămâni: „niciodată nu a fost asa ceva, în România, in luna iunie! O lună caldă, de obicei si nu cu multe precipitatii! De unde si de ce nu stie nimeni, probabil că este vorba despre schimbările climatice, dar tot este greu de explicat de ce, dintr-o dată, asa ceva se întâmplă în tara noastră”?!…

ÎN GRECIA POTOPUL A DISTRUS SEZONUL TURISTIC!
pag3 2
De altfel, asa cum afirmă observatorii atenti, situatia nu este valabilă numai în România, ci în toata Peninsula Balcanica! Aceleasi ploi abundente s-au înregistrat si în Bulgaria, iar în Grecia, în zone de mare succes pentru turismul acelei tări s-au înregistrat inundatii catastrofale care au făcut praf, practic, întregul sezon turistic grecesc! Pagube inestimabile! Toată lumea întelege că se întâmplă ceva mai putin obisnuit!… Sunt părerile multora oameni si, inclusiv ale meteorologilor care constată toate aceste întâmplări ciudate! Si totusi s-ar putea să fie o explicatie cel putin socanta! Iată sugestia fostului ministru al apărării!…

IOAN MIRCEA PAȘCU: RUSIA A PROVOCAT PLOILE DIN ROMÂNIA, CA SĂ FIE SOARE LA CM 2018

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu, a sugerat într-o postare pe Facebook, că Rusia ar fi influentat clima pentru a-si asigura vreme frumoasă pe durata Campionatului Mondial de Fotbal din 2018, iar furtunile din România, Grecia si Bulgaria ar fi consecinta acestor influente. Pascu a fost aprobat de cosmonautul Dumitru Prunariu, un român de care suntem mândri, printr-un comentariu la postarea initială.
Pascu s-a remarcat prin alte postări conspirationiste. În 2017 scria, tot pe Facebook, despre un presupus plan de rupere a României în bucăti, aminteste g4media.ro.
„A observat cineva ca, de doua săptămâni de când a început Cupa Mondiala, pe toate stadioanele din Rusia europeană este soare, in timp ce in jur, ma refer la noi, la bulgari si la greci avem numai ploaie si furtuni? Doua săptămâni – si vor urma încă doua, pana la sfârsitul Cupei – Rusia se afla încontinuu intr-o zona de înaltă presiune atmosferică, iar cei din jur intr-o zona de presiune joasa”, a scris Pașcu pe Facebook, încheind ironic: „Sunt convins ca este vorba exclusiv de efectele încălzirii globale …”.
El a fost aprobat imediat de Prunariu, singurul cosmonaut român, care a relatat o întâmplare din 1980: „Ce frumos si nevinovat gândesti Puiu dragă. Îmi amintesc când la Moscova în 1980 a fost Olimpiadă si era o vreme ploioasă, cu jumătate de oră înainte de deschiderea oficială deasupra stadionului moscovit s-a făcut senin si asa a tinut până după terminarea ceremoniei. Eram acolo în pregătire pentru zborul cosmic. Rusii s-au lăudat atunci cu tehnologia cu rachete de alungare (sau provocare) a ploii”.
Replica europarlamentarului Ioan Mircea Pașcu a fost în total acord cu Dumitru Prunariu, primul si singurul român care a zburat vreodată în spatiul cosmic: „Tot timpul am avut în minte situatia aceea”.
pag3 3

ÎNTR-ADEVĂR, CEVA NU-I ÎN REGULĂ RĂU DE TOT!

Comentatorul Televiziunii Române recunoaste că „e o căldură anormală”! Desi până înaintea începerii meciului, plouase foarte tare! Si ploaia a reînceput la sfârsitul meciului! Dar cum erau prelungiri care nu fuseseră luate în calcul, a-nceput să plouă chiar în timpul meciului!…
Transmitând meciul în direct, comentatorul Televiziunii Române a făcut o serie de remarci în legătură cu situatia meteorologică dinaintea si din timpul meciului:
– Aici a plouat foarte puternic până cu putin timp înainte de a începe meciul! Înainte de începerea meciului s-a oprit ploaia si, dintr-o dată, s-a făcut o căldură anormal de mare! Cald a fost tot timpul meciului!… După care, a-nceput să plouă, dar a prins si prelungirile! Probabil că nu s-a luat în calcul posibilitatea prelungirilor, asa că ploaia a revenit când încă se juca fotbal!..