Serial fără sfârșit! Nesimțirea n-are margini!… HOȚII DE CĂLDURĂ – DISPERAȚI ÎMPOTRIVA CENTRALELOR DE APARTAMENT!…

SUBIECTUL NU E NOU! DISPERAREA ESTE VECHE!

Iar derbedeii care trăiesc și au trăit de pe urma furatului de la căldură ar face orice ca să distrugă un bun câștigat de cetățeni! Păi când au cumpărat centralele de apartament oamenii nu au fost informați că ar putea să fie obligati să-le închidă! Dar ce le pasă hoților?!…

DIN NOU DESPRE HOȚIE ȘI HOȚ!

Cum municipiul Călărași este unul dintre primele orașe care au rămas fără încălzire centrală, în urmă cu aproape 20 de ani, oamenii din acest oraș au fost nevoiți să găsească soluții pentru a se încălzi pe timp de iarnă și pentru a avea apă caldă, atât de necesară într-o lume civilizată. A coincis acest moment și cu apariția centralelor termice de apartament, astfel că la ora actuală cu foarte puține excepții și alea pe pe cale de dispariție, încălzirea centrală a dispărut la Călărași!
În schimb, la București, acolo unde tot mai multă lume este tentată să nu mai plătească atât de mulți bani pentru servicii nu întotdeauna de calitate, oamenii care vor să aibă căldură când vor ei și apă caldă când vor ei, ar dori să-și instaleze astfel de centrale. O instituție falimentara cum este RADET nu știe cum și ce să mai facă pentru a îndepărta acest pericol care le-ar putea închide lor robinetul! Robinetul hoției! Al pierderilor! Al haosului pe banii oamenilor! Și atunci, din când în când mai lansează câte o tiribombă!
Ascultati/o pe ultima și judecați cu urechile , cu mintea și cu inima dumneavoastră! La Călărași pericolul a trecut!…

ADMINISTRATORUL RADET: CENTRALELE DE APARTAMENT SUNT TOXICE, SUNT LETALE
gheorghepiperea-og
Gheorge Piperea, cunoscutul avocat care se ocupă acum de insolvenţa Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) din Bucureşti, a declarat că centralele de apartament sunt letale, din cauza emisiilor de oxizi de azot.
„Emisiile de Nox cauzează în fiecare an 440.000 de decese premature. 40% din aceste emisii sunt cauzate de motoarele de maşini, iar 80% dintre ele de maşinile cu motoare diesel, motiv pentru care multe ţări si decis că aceste motoare vor fi eliminate treptat din circulaţie.(…) Restul de 60% de procente…de unde provin? Există studii puţine, dar consistente, dar nu suficient de dezbătute, care arată că marea majoritate a celor 60% este cauzată de centralele termice de apartament. Probabil multă lume ignoră acest lucru, pentru că aşa este moda, să ne orientăm spre ceea ce e comod sau ieftin. E comod sau pare ieftin, dar lumea nu observă un lucru important. În apartament, în fiecare moment, mai ales iarna, luăm o porţie consistentă de gaz de eşapament, pentru că evacuarea acestor gaze se face la nivelul ferestrei. (…) Vecinul de jos are aceeaşi situaţie, iar aceste gaze de eşapament au efecte ca toate celelalte, inclusiv cele constatate pentru emisiile de NOx de cei de la Parlamentul European”, a spus Piperea, la o conferinţă de specialitate, citat de site-ul e-nergia.ro.
„Este vorba despre un gaz mai greu decât aerul care se întâmplă să fie stratificat la 30-40 cm deasupra solului, şi ce transportăm noi la acel nivel, când mergem în parcuri sau la plimbare? Copiii mici în cărcucioare”, a spus Piperea.
El a spus că studiile au fost făcute de specialişti ai Academiei de Studii Economice.
„Centralele de apartament sunt toxice, sunt letale, sunt studii care arate că ele sunt vinovate pentru foarte multe boli, sunt cancerigene, sunt letale”, a spus Piperea.
Spre deosebire de noxele emise de centralele de apartament, cele emise de marile centrale electrice de termoficare (CET), care aparţin Elcen, şi care furnizează energia termică pentru RADET sunt disipate mai sus în atmosferă, prin „coşuri 200 de metri”, a mai spus Piperea, care a explicat că acest gaz are mai puţine şanse să se depună pe sol.