SFAT… PRIETENESC- ÎNCETAŢI RĂZBOIUL DIN PNL!

Oricum, mitingurile ajută PNL-ul să-şi mai revină!…

Primim informaţii pe tot felul de surse, despre starea de tensiune care ar exista în Partidul Naţional Liberal! Atât la nivel naţional, dar şi în plan local! Biserici… bisericuţe… partiduleţe care nu vor să intre în ozmoză… reclamaţii… nervi… lucrături pe la spate… şi alte alea (majoritatea aducând prejudicii grave oricărei idei pozitive pentru un partid politic… cu atât mai grav pentru un partid care a pierdut jenant alegerile!)
Cum să ajungi de la aproape 50% la… 20%?! Aceasta este cifra care i-a uluit pe foarte mulţi dintre analişti (mai puţin pe noi care am prezis asta încă de atunci!)- mai precis, la momentul deciziei fuziunii PNL-PDL, cele două partide înregistrau următoarele procente după alegeri: PDL-ul avea în jur de 28%, iar PNL-ul- 21%. Împreună, deci- 49%! Fără redistribuiri! În mod normal, prin această fuziune se asigura, în Parlamentul României, jumătatea necesară (dar şi… majoritară!) în favoarea… liberalilor!
Desigur, astfel de calcule nu trebuie făcute, mai ales în politică şi fuziunile partidelor, de-a lungul timpului, nu au adus, întotdeauna, rezultatele visate! Totuşi, de la aproape 50%, să înregistrezi, în jenantul 11 decembrie 2016, doar 20% (mai puţin decât liberalii, singuri!) asta este o catastrofă! Care trebuia analizată, imediat! Şi nu trecut la atacuri subterane, liberali contra… liberali!

MĂCAR MITINGURILE SĂ VĂ DEA MAI MULTĂ MINTE!…
Se pare că, până la urmă, mişcările care s-au produs (şi ele legate de proiecte electorale din care face parte, din nefericire, inclusiv preşedintele României care a lăsat dracului toată echidistanţa necesară!) Toate aceste mişcări pot să aducă o gură de aer, pentru liberali. Cu o condiţie- să înceteze războaiele interne! Nu îi avantajează, sub nicio formă, toate aceste încordări- cine are urechi de auzit, poate aude…