Situație explozivă! DEPUTATUL SORIN VRĂJITORU – APEL CĂTRE TOȚI CEI IMPLICAȚI ÎN REZOLVAREA CRIZEI PESTEI PORCINE!

Pesta porcină africană reprezintă una dintre cele mai mari încercări care au lovit, în ultimii ani, această zonă a Europei. Desigur, mai sunt cazuri în care s-au întâmplat asemenea lucruri și în alte țări, dar România este lovită, efectiv, exact într-un moment extrem de important al dezvoltării sale economice în acest domeniu.
Unii vorbesc despre teoria conspirației, alții despre deficiențe în tratarea semnalelor care au fost transmise încă de la bun început, cert este că o implicare a tuturor celor responsabili se impune! Este ceea ce a transmis și deputatul PSD Călărași, Sorin Vrăjitoru care are un mesaj extrem de complex și, în egală măsură extrem de radical pentru ca această problemă să fie rezolvată, în beneficiul poporului român, în beneficiul României!

„LA ACEST MOMENT FOCARELE DE PPA SE AFLĂ ÎNTR-O CONTINUĂ DINAMICĂ!„

„Situația la nivelul județului Călărași la acest moment putem spune că este crităcă! Principalul vector de răspândire a virusului a fost porcul mistreț pe zona de est a României prin rezervația biosferei Delta Dunării. A fost doar un pas pentru ca acest fenomen să ia amploare, AJVPS ar trebui să fie într/un contact permanent cu cei de la DSVSA și cu reprezentanții autorităților locale și județene dar și cu instituția prefectului care coordonează la nivel județean această acțiune pentru limitarea și eradicarea pestei porcine africane. La acest moment focarele de PPA se află într-o continuă dinamică! Cetățenii județului Călărași sunt rugați să acorde o deosebită atenție măsurilor de prevenire și să colaboreze cu organele abilitate”.