HORROR – FILMUL CRIMEI!

*Iar unul dintre cei doi era elev în Călărași!

CRIMA CARE A ORIPILAT O ŢARĂ ÎNTREAGĂ!

Secvențele care s-au petrecut la Drajna, finalizate la Ogoarele comuna Tudor Vladimirescu, sunt unele care au îngrozit o lume întreaga! Vă reamintim, o familie a luat la ocazie doi tineri, iar atunci când au coborât din mașină cei doi au tăbărât cu cuțitele pe cele două persoane aflate în mașină, șoferul fiind ucis !
Atunci am reacționat, imediat cu un articol intitulat -“CHIAR AM ÎNNEBUNIT CU TOŢII?”…
Articol în care atrăgeam atenția asupra situației anormale, îngrozitoare în care nu se mai poate lua, cu încredere, un om la ocazie pentru că el îți poate lua… viața!

DUPĂ APROAPE O SĂPTĂMÂNĂ, CRIMINALII AU FOST PRINŞI!

Comunicatul oficial prezintă această îngrozitoare realitate, cei doi tineri fiind prinși și recunoscându-și faptele! Ei se numesc Simion Andrei și Cristian Tănăsescu! Amândoi sunt din Dragalina, iar Simion Andrei este elev în Călărași, la liceul Danubius! Din informațiile pe care le-am obținut am aflat că elevul criminal a venit la școală după crimă! Și luni… Și marți… Abia miercuri a avut trei absențe! Culmea este că părinții sunt niște oameni serioși, responsabili, celălalt băiat al lor fiind elev tot la liceul Danubius, în clasa a noua! Vă dați seama care or fi fost reperele acestor copii, pentru că despre niște copii este vorba, în condițiile în care unul are 16 ani, iar celălalt a împlinit 18 ani la trei zile după crimă ! Încât semnele de întrebare rămân, în continuare, iar semnalul de alarmă trebuie tras pentru că, iată, crește o generație care are mari, chiar foarte mari probleme!…

Horror! FILMUL CRIMEI!

*Au atacat, cu cuțitele, pe la spate!
*I-au tăiat gâtul șoferului!
*Femeia, inspirată, l-a lovit peste mâna și criminalul a scăpat cuțitul!
*S-au uitat cum omul a murit, în fața lor!…

TERIFIANT!

Este singurul cuvânt care se potrivește pentru tot ceea ce a ieșit la lumină după crima teribilă a autostopiştilor! Situația care va face imposibilă, de acum încolo, practicarea autostopului, cel puțin în zona de sud-est a României !
Cei doi, în planul lor pur și simplu nebunesc de a pune mâna pe o mașină pentru a ajunge la femeia cu care trăiau (?)amândoi(?) și-au procurat cuțitele profesioniste de la Slobozia!

EI AU URCAT ÎN MAŞINĂ CU GÂNDUL DE A UCIDE! DE A FURA MAŞINA!

Oameni de bună credință, cei din familia Constantin mai luaseră amărâți, la ocazie, i-au primit fără să se gândească o clipă la ceea ce se putea întâmpla! Și chiar s-a întâmplat!… Mașina a mers din Drajna până la Tudor Vladimirescu, iar acolo, la sugestia celor doi, mașina s-a oprit. În acel moment, diabolic, cei doi au atacat cu cuțitele, pe la spate! Simion i-a înfipt cuțitul în gât și i-a retezat carotida lui Ion Constantin! În timp ce partenerul său s-a aruncat, cu furie, către doamna Constantin! Femeia, în disperare, a avut o reacție care i-a salvat viața! I-a dat peste mână, iar cuțitul a zburat din mâna criminalului! Pentru asta el va rămâne doar cu tentativă de omor, în timp ce ăl mai mic poate fi încarcerat, pe viață, pentru omor calificat!

S-AU UITAT CUM MUREA!…

Și mai îngrozitoare este imaginea povestita chiar de către cei doi, a ceea ce s-a întâmplat după ce au lovit și au fugit! Ei s-au oprit și au privit, de la distanță cum Ion Constantin a reușit să coboare din mașină, sângele șuroia din gâtlej și-a desfăcut cureaua de la pantaloni și a căzut secerat! Murind pe loc! După aceea au fugit către Drajna Nouă, satul lor, acolo unde Simion a ascuns cuţitele în WC, iar celălalt s-a dus, liniștit, acasă! A doua zi criminalul a mers la școală! Și a treia zi!… Ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic!…