Șoc! CONSĂTENII LUI DODON DIN RAIONUL CĂLĂRAȘI AU VOTAT UNIREA CU ROMÂNIA!… CONSĂTENII LUI DODON DIN RAIONUL CĂLĂRAȘI AU VOTAT UNIREA CU ROMÂNIA!…

Prea puțini știu că faimosul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon este născut în raionul Călărași care are strânsă legătură cu judetul Călărași, din România. Că rusofilului președinte nu-i place de România, iarăși este cunoscut, dar, vrei – nu vrei trebuie să recunoști că dacă și în Moldova există Călărași, asta înseamnă că limba română este prezentă și acolo! Lucru pe care l-au consfintit și actualii locuitori ai comunei Sadova, din raionul Călărași, acolo unde este născut Dodon, oameni care au votat duminică unirea cu România! Interesant este că primar la Sadova este fostul viceprimar al orașului Călărași, reședința raionului cu același nume, înfrățit cu municipiul Călărași, Vladimir Susarenko!
Sadova devine, astfel, aidoma a aproape alte 100 de localități din Republica Moldova, doritoare de unirea cu România, un gest excepțional pentru români Basarabia!…

LOVITURĂ CRUNTĂ PENTRU DODON CHIAR DE UNDE NU SE AŞTEPTA. TOTUL, ÎN NUMELE MARII UNIRI

Gest istoric: satul în care s-a născut Igor Dodon a votat astăzi Unirea cu România. Acest lucru s-a întâmplat după ce reprezentanţii comunei au întrebat fiecare cetăţean şi majoritatea a decis să aprobe declaraţia de unire cu România. Satul Sadova a decis aşa cum alte peste 100 de localităţi din Republica Moldova au decis până la acest moment: UNIREA CU ROMÂNIA este singura şansă. Votul a fost dat astăzi, 10 martie 2018, de către reprezentanţii legali ai comunei, consilieri locali şi primarul localităţii, după ce fiecare cetăţean a fost consultat pe această temă. O minoritate s-a opus acestei declaraţii ce a fost aprobată astăzi în cadrul unei adunări săteşti la care au participat cetăţenii comunei.
Fiecare a avut libertatea de a vorbi despre trecut, prezent şi viitor, iar viitorul nu poate fi decât împreună. Declaraţia de Unire a fost aprobată şi semnată şi de membri ai familiei Dodon, o parte din aceştia implicându-se în strângerea de semnături.
Inclusiv cei alungaţi de sărăcie peste graniţe au fost puşi să voteze. Aceştia şi-au scanat votul şi el a fost trimis către reprezentanţii comunei. În acest timp în România, la Iaşi (unde au fost primiţi de primarul oraşului, cel care şi-a asumat să devină nu doar un primar al Iaşiului, ci unul care să îi reprezinte pe toţi moldovenii, de pe ambele maluri de Prut) şi apoi în inima României, în Bistriţa-Năsăud, toţi primarii care au votat deja Unirea cu România au format o Adunare a localităţilor ce susţin Unirea cu România. Scopul comun şi unic declarat este ca împreună să facă toate demersurile legale pentru ca Declaraţiile să se transforme din unele politice în fapte concrete până la sfârşitul anului 2018. Primarul din Iaşi, Mihai Chirica, şi primarul din Parcova, Marcel Snegur, au primit mandat pentru a duce la îndeplinire deciziile. La eveniment au participat primari din toate raioanele Republicii Moldova şi din toate partidele din Republica Moldova.

IGOR DODON, REVOLTAT DE GESTUL LOCALITĂŢILOR CARE AU SEMNAT O DECLARAŢIE SIMBOLICĂ PRIVIND UNIREA CU ROMÂNIA: S-A ÎNGROŞAT GLUMA

”Noi suntem răbdători, dar totul are o limită, fiindcă cei obraznici nu ştiu de bun simţ. În aceste zile, unioniştii sponsorizaţi şi îndemnaţi de unii ideologi imperialişti de aici sau de peste Prut au trecut această limită. Este o dovadă că s-a îngroşat gluma cu unionismul. Aceasta e deja acţiune anticonstituţională vădită”, a declarat liderul de la Chişinău.
”Sunt sigur că o asemenea poziţie patriotică o împărtăşesc majoritatea absolută a aleşilor locali. Şi sunt mîndru că prima localitate în care majoritatea consilierilor (8 din 13) au semnat o declaraţie de sprijin a statalităţii moldoveneşti este Sadova, satul meu natal. Vă mulţumesc, dragi consăteni. Sunt convins că şi alte localităţi vor semna declaraţii similare, prin care să demonstrăm că avem ţara noastră, avem casa noastră şi ştim să fim patrioţi adevăraţi atunci când este ameninţată direct statalitatea şi identitatea noastră. Nu vrem ceartă cu nimeni şi nu-i dorim rău nimănui. Dar nici acţiuni perfide şi atentate la statalitatea patriei noastre nu vom tolera. Isteria anului 2018 va trece şi va rămîne în trecut, iar Republica Moldova va dăinui, va avea un mare viitor, în ciuda celor care ne vor dispariţia. Moldova are viitor!”
, a adăugat Dodon.

AM MAI SPUS-O – MOLDOVENII TREBUIE SĂ HOTĂRASCĂ!
974x468 moldovenii dodon
Pentru că, din când în când, prin prin România mai apar așa – ziși unioniști ,în realitate mai mult sau mai puțin interesați de altele pe care nu le fac publice, pentru că Jocurile prin structurile secrete se fac pe dedesubt, de multe ori, mai ales în zona KGB, ideea pe care am transmis-o a fost aceeași: lăsați moldovenii să-și exprime dorința de unire! Atunci când o vor face trebuie să fim alături de ei!
Iată că se întâmplă!…