Șoc! POLIŢIA NU A AVIZAT BOTEZUL CAILOR!

Pentru prima oară, după mai mulți ani, această manifestare nu se va mai realiza, la Călărași! Din motive de securitate a populației! Așa au precizat polițiștii!…
Pentru că, în iureșul vremurilor care au devenit la fel de dinamice, după ce a trecut liniștea sfârșitului de an, am primit o informație cum ca la Boboteaza de anul acesta nu se va mai desfășura tradiționalul botez al cailor, ne-am interesat și am aflat că aceasta este realitatea, dar și care este motivația acestei decizii!
Mai precis, Poliția Călărași a dat aviz negativ acestui tip de manifestare, pornind de la ideea că nu se poate asigura securitatea oamenilor, publicului aflat la această manifestare: un cal nărăvaș poate face, oricând, victime ! Decizia a fost transmisă organizatorilor care, firesc, au decis să respecte legea!
Chiar dacă, din punctul multora de vedere, lucrurile sunt controversate, în condițiile în care asemenea manifestări au tot avut loc, în ultimii ani, la Călărași, și n-a fost nevoie de niciun fel de… Securitate! Dar asta-i legea, ea trebuie respectată așa că doritorii vor putea vedea competiția pentru readucerea crucii, din apă, dar nu și caii!
Desigur, nici măcar gerul… Bobotezei!…

VA ADUCEM AMINTE CUM ARATA BOTEZUL CAILOR IN ANUL 2016, DE BOBOTEAZA!