Şoc! SCANDALUL… CONTINUĂ!

A dorit Iliuță să se înscrie în… PSD? Până una-alta, și-a primit… permisul de conducere, înapoi!

O POVESTE FĂRĂ… SFÂRŞIT!

Când liderul liberalilor călărășeni, primarul Daniel Ștefan Dragulin, și-a luat angajamentul că va face liniște în PNL Călărași cerându-le, tuturor, să se oprească, mulți au fost prea optimiști! Știind tensiunea care a existat și există și care nu se poate rezolva, cel puțin deocamdată. Până una-alta, însă, lucrurile continuă să evolueze, iar ele nu dau naștere, sub nicio formă, necesarei liniști dintre liberalii călărăseni!

ILIUŢĂ LA… PSD?

Este știrea bombă lansată, desigur, din zona opusă lui Iliuță. Ca să fim sinceri și noi am auzit despre asemenea dialoguri, pe care, totuși, Iliuta le-a negat, dintotdeauna. Confirmând că i s-au făcut propuneri să vină la PSD,dar negând că s-ar duce, vreodată, acolo!
La rândul său, liderul liberalilor călărășene, dintotdeauna, Răducu Filipescu, crede că totul este posibil. În timp ce primarul Drăgulin, actualul președinte al organizației județene, încearcă să rămână neutru.

ȘI TOTUŞI… DE UNDE ZVONURILE ASTEA CU TRECEREA LA… PSD?

Pentru că, totuși, aceasta reprezintă o variantă de rezervă reală, atâta timp cât Iliuță are o relație bună cu organizația PSD. Rețineți, cu organizația PSD aflată sub influența lui Liviu Dragnea. Dacă Dragnea se prăbușește, cade tot! Și, firesc, ies la lumină dușmanii actualei conduceri PSD Călărași, cei care nu l-ar accepta, vreodată, pe Iliuță !

BOMBĂ! ILIUŢĂ ŞI-A PRIMIT PERMISUL DE CONDUCERE, ÎNAPOI!

Aceasta este realitatea, iar ea dă naștere multor, multor comentarii. În primul rând dând dreptate celor care au considerat că atunci când Iliuță a plecat de la oprirea polițiștilor, a ales soluția cea mai bună. Pentru că nu se poate dovedi că el era sub influența alcoolului! Geaba toate declarațiile luate participanților la petrecere, situație nemaiîntâlnită, până acum, într-o anchetă din România! N-ai proba alcoolemiei, ciocu mic și joc de glezne!
Iar Iliută, acum, posedă permisul de conducere și …se plimbă cu mașina!

SCANDALUL… CONTINUĂ!

Ce va urma, nimeni nu poate anticipa, dar este evident că se vor întâmpla… multe! Până când cade un cap! Al cui oare ?
Chiar așa, dumneavoastră ce părere aveți?