O SCRISOARE CU „ANDRISANTU“ NECUNOSCUT! DACĂ NU IONEL MANEA, ATUNCI CINE A SCRIS-O?!…

Firesc, după evoluţia explozivă a tuturor evenimentelor marcate de publicarea scrisorii primite şi pe adresa „Jurnalului de Călăraşi“ (dar şi pe alte adrese).
Interesându-ne de persoana celui care a scris respectiva ciudăţenie, l-am căutat şi pe domnul Ionel Manea pentru a-i solicita punctul de vedere, pentru a ne lămuri în legătură cu această scrisoare. Răspunsul fostului consilier judeţean a fost unul şocant:
-HABAR N-AM! Nu ştiu cine s-a folosit de numele meu, dar nu eu am scris aşa ceva!
Eu în principiu sunt un om liniştit, nu mă bag în asemenea probleme, nu sesizez, că nu am de ce… Nu am niciun fel de legătură cu tot ceea ce a apărut. Nici nu am ştiut că a apărut aşa ceva, m-au sunat prietenii şi m-au întrebat despre asta. Nu am cum să scriu aşa ceva pentru că dincolo de caracterul meu care nu se pretează la asemenea gesturi, eu sunt prieten şi cu domnul Iliuţă, dar şi cu domnul Dinulescu! Eu sunt medic veterinar, nu mă bag în can-can-uri politice! Am rămas şocat când am văzut cele publicate, sub numele meu! Adresa aia care este dată, cu gmail, habar nu am, nu o ştiu! Este o adevărată nebunie! Aşa ceva te lasă perplex! Desigur, m-am întrebat cine ar putea fi în spatele acestui gest, pentru că este evident că este cineva!… Aş face o plângere la poliţie, să văd de unde s-a transmis, pe de altă parte nu ştiu dacă are rost. Din ce am înţeles de la prieteni de-ai mei, se cam ştie cine a făcut grosolănia asta! Nu vreau să vă spun numele, dar se pare că ştiu mai mulţi cine este adevăratul autor, un om reclamagiu, care a făcut tot felul de chestii d-astea, unul pe care, din câte am înţeles, cunoaşte şi ziarul nostru, pentru că aţi avut şi dumneavoastră de-a face cu acest reclamagiu!
Am vorbit cu domnul Filipescu, domnia sa m-a liniştit spunându-mi că ştie că sunt un băiat serios, s-a mirat şi el de o asemenea absurditate, pentru că tot ce se spune acolo sunt nişte aberaţii! Eu îmi văd de treaba mea, nici nu am luat în considerare cele scrise pe care le-am citit după ce am primit atât de multe telefoane- numai prostii sunt scrise acolo! Eu nu postez pe Facebook, doar citesc pe Facebook, eu nu transmit mesaje!
Vă daţi seama că nici adresele alea de Facebook, nu aveam de unde să le ştiu, aşa cum chiar şi dumneavoastră aţi sesizat!…

ȘI TOTUŞI- CINE A SCRIS… „BLESTEMĂŢIA”?!…
Rămâne o mare întrebare, mai ales că ni s-a transmis un fel de aluzie din care avem dreptul să înţelegem fiecare ce vrea. Dumneavoastră ce părere aveţi? Cine putea să recurgă la o asemenea mârşăvie?! Cine este un reclamagiu notoriu care ar fi avut interese în scandalul Iliuţă-Dinulescu?! Pentru că, din punctul nostru de vedere, suntem siguri că Marian Dinulescu, el- personal, n-ar fi putut să facă aşa ceva! El nu şi-ar băga prietenii la puşcărie!
Dumneavoastră ce părere aveţi?!…