Șoc! Senzațional! ILIUȚĂ RECUNOAȘTE!

“Da, am adus persoane pentru a ajuta la organizarea unor acțiuni realizate PE BANII MEI, ÎN SPAȚIILE MELE în interesul Consiliului Județean “!

“Oamenii din Consiliul Județean au participat la acțiuni în favoarea Consiliului Județean pe banii mei! În spații care îmi aparțin mie! Și care nu au primit nici un leu din partea statului pentru aceste acțiuni”!

RĂSPUNS LA INFORMAȚII EXPLOZIVE!

Se apropie campania electorală și, ne-am obișnuit de 30 de ani, ies la lumină tot felul de chestii! În cazul nostru este vorba și despre supărarea unor foști angajați din Consiliul Județean care s-au pomenit dați afară și care încep să vorbească! Multe! Câte și mai câte!…
Ne-am pomenit și la ușa redacției cu asemenea plângeri, dar cum oamenii nu veniseră direct la redacția noastră pentru asta nu am putut intra în spațiul redacțional al altei instituții media…
Dar am reținut acuzațiile! Cea mai importantă dintre ele fiind aceea că femeile de serviciu de la Consiliul Județean Călărași ar fi fost duse să muncească la ferma președintelui Vasile Iliuță care le-a folosit pentru petrecerile proprii, pe bani publici!
Acuzație foarte gravă !
Firesc, așa cum v-am obișnuit, noi prezentăm întotdeauna toate punctele de vedere! Așa că am preluat aceste acuzații, iată – le facem publice-dar am solicitat și răspunsul președintelui Consiliului Județean. Care ne-a dat explicațiile pe care le-ați citit, deja, din titlu și care se leagă, într-adevăr de o serie de acțiuni venite în completarea celor petrecute, oficial, în instituția pe care o conduce.
Dacă instituția Consiliului Județean Călărași NU a virat niciun ban pentru acțiunile organizate în interesul instituției în spațiile private ale lui Iliuță, atunci nu mai vorbim, cel puțin în acest caz despre acuzații!
Desigur, în condițiile în care nu vor reveni femeile de serviciu cu documente, probe, dovezi, eventual fotografii, filmări care să arate că au fost chemate la chefuri personale ale președintelui și nu la acțiuni realizate în completarea celor oficiale de la sediul instituției!
Până una alta, însă, noi NU intrăm în jocuri politice în condițiile în care se apropie campania electorală și ies la lumină toate cele ce se pot închipui pentru discreditarea unora, ori altora! Noi nu intrăm în asemenea jocuri!…
În funcție de toate aceste informații, vom reveni!…

Departamentul Anchete