Șocant! STELA POPESCU A MURIT PENTRU CĂ ERA… PROFESIONISTĂ!

Amănunte uluitoare au ieșit la iveală!… Motivul care a declanșat accidentul cerebral ține de …profesionalismul artistei!
Au trecut zile în care amintirea celei care a fost Stela Popescu a fost întoarsă pe toate planurile, s-a bocit, ca de obicei în asemenea momente, au fost și secvențe frumoase cu adevăratele recitaluri ale celei care a fost cea mai mare actriță de revistă din istoria României!
Și totuși…

O ÎNTREBARE RĂMÂNE: DE CE A MURIT STELA POPESCU?

Desigur, din punctul de vedere al specialiștilor, rezultatul autopsiei a fost unul edificator și a indicat un accident vascular. Asociat cu filmarea publică în care aceasta manifesta o stare de incoerență, a generat concluzia că acela a fost momentul în care s-ar fi declanșat accidentul cerebral. Și, desigur, specialiștii nu greșesc, acela a fost momentul. Numai că…De aici incep marile semne de întrebare, și concluzia uluitoare- Motivul care a declanșat starea ce a dus la moartea marii artiste a fost unul legat de ceea ce s-a întâmplat înainte de Gala femeilor de succes care s-a desfășurat în aceeași seară. Mai precis, șoferul care trebuia s-o aducă la manifestare a întârziat ! Desigur, pentru cineva care nu este obișnuit cu modul în care gândește și se exprimă un mare artist, este greu de înțeles Prin ce stare a trecut aceasta văzând că timpul trece și mașina nu mai venea! “Cum să ajungi acolo fără să treci pe la machiaj, fără să te pregătești, fără să te coafezi ?!…”
Au fost întrebările care au ținut-o în stare de stres pe artistă iar ceea ce a urmat, pe fondul unor slăbiciuni ale sistemului circulator al femeii, a dus la tragedia finală!
Și totuși …Asemenea întâmplări au mai fost în viața artistei Ne-a demonstrat-o chiar o filmare cu… Stela Popescu !
Filmare transmisă chiar în seara de după moartea artistei! Într-un interviu mai amplu pe care artista îl realizase atunci când își prezentase multe din amintirile sale, din carieră. O întâmplare din Israel, acolo unde s-a ajuns la doar câteva minute înainte de începerea spectacolului ! O situație greu de admis pentru o artistă care știe că trebuie să se pregătească înainte de a urca pe scena. Și atunci, Stela Popescu a intrat într-o adevărată criză, așa cum singură povestea, iar când a ajuns pe scena pur și simplu a uitat rolul! A uitat textul cântecului! Noroc că dirijorul, un om cu mare experiență, a băgat, cum se spune, muzică și puțini au observa ceea ce s-a întâmplat, numai ca artista a trebuit să iasă din scenă după ce cantase doar o stofă! Și atunci profesionalismul și-a spus cuvântul, chiar dacă era mult mai tânără, când lucrurile nu erau în regulă în legătură cu pregătirea spectacolului, creierul ei a cedat! Atunci nu a fost decât un semn, dar, din nefericire, ultima oară a fost chiar ultima oară, pentru că și organismul uman duce cat poate duce…
Iar când este vorba despre o viață de om, o viață cat o carieră și o carieră cat 1000 de vieți, este firesc să se întâmple așa. Da, Stela Popescu a murit pentru că era… Profesionista! Dacă nu i-ar fi păsat, trăia și astăzi …