SONDAJ – PE CINE AȚI VOTA CA PRIMAR AL CĂLĂRAȘIULUI?

Ca de obicei atunci când se ajunge în fazele importante dinaintea alegerilor, ziarul nostru prezintă prin Institutul de sondare pe care l-am folosit de fiecare dată de aproape 20 de ani rezultatele opțiunilor preelectorale!
Aceasta este fotografia momentului – comentariile vă aparțin !…

EXPERIENȚA NOASTRĂ!

Nu ne lăudăm, doar prezentăm realitățile așa cum sunt ele percepute de-a lungul timpului! În anul 2000, când toate instituțiile de sondare a opiniei publice dădeau finalele Iliescu – Stolojan, ori Iliescu – Isărescu, noi am fost singurii din România care am anunțat în primăvara anului 2000 că finala va fi Iliescu – Corneliu Vadim Tudor! Și așa a fost! De atunci timpul a trecut și de fiecare dată în toate alegerile lucrurile s-au confirmat, de fiecare dată așa cum le-am preconizat noi! Și trecem peste jocurile politice, peste toate cele care s-au întâmplat, de-a lungul timpului anunțând că va câștiga Băsescu, deși Geoană avea toate șansele, după cum am anticipat că se va întâmpla ceva incredibil în turul doi, în anul 2014, iar asta s-a întâmplat când 1 milion de voturi avute în plus de Victor Ponta s-au transformat într-un milion de voturi minus în favoarea lui Klaus Iohannis! Situație care nu s-ar fi putut întâmpla decât dacă la televiziuni s-ar fi dat o filmare în care Victor Ponta ar fi violat o minoră de 15 ani! Altfel așa ceva nu se putea întâmpla în alegeri normale! De fiecare dată am lansat formula –“Iar am avut dreptate!”Și chiar am avut dreptate!…

CEMOP – CENTRUL EXPERIMENTAL DE MONITORIZARE A OPINIEI PUBLICE

CINE VA FI ALES PRIMAR AL MUNICIPIULUI CĂLĂRAȘI?

Aceasta este întrebarea care a fost adresată locuitorilor din municipiul Călărași, prin metoda combinată la capătul căreia s-au adunat 1253 de repondenți.
Iată rezultatele, așa cum au ieșit ele. După care vor urma comentariile noastre…

COMENTARIILE NOASTRE…

După cum vedeți situația este interesantă și generează foarte multe puncte de vedere. • Aparent, victoria primarului în funcție poate fi luată serios în calcul, în condițiile unui singur tur. • Dacă legea se va schimba și vor fi două tururi, atunci totul poate fi reconsiderat! • Până atunci, însă, trebuie observat că dacă adunăm voturile celor care aleg candidatul PSD-ului, indiferent de numele său cu numele reprezentanților PSD ajungem la procente apropiate de cele ale lui Drăgulin ! • În condițiile în care partidul fost de guvernământ până la moțiune nu și-a anunțat, încă, acel candidat pe care îl așteaptă toți cei care au simpatie pentru acest partid! • Pe de altă parte există opțiuni pentru reprezentanți ai liberalilor care, la rândul lor, alăturate celor pe care le are primarul Drăgulin pot duce la opțiunile necesare pentru alegerea reprezentantului liberalilor în fruntea obștei din Călărași ! • Același lucru este valabil în condițiile în care s-ar vota în două tururi. • În egală măsură toate cele care se vor întâmpla în continuare – atât la nivel național, dar și local ( iar aici luăm în calcul și finalizarea unor proiecte aflate, încă, în desfășurare la Călărași) opțiunile oamenilor se pot îndrepta în direcții diferite. • Deocamdată aceasta este fotografia momentului! • Dumneavoastră ce părere aveți?