Sondajele USR – o rușine pentru mintea unui om normal! S-A DAT DRUMUL LA… CASA DE NEBUNI?!…

*Dar băieții repetă imbecilitățile, fără niciun pic de jenă sau rușine! *De unde dracu jenă și rușine la niște păpuși ale Noii Securități?!…

Într-adevăr, teribile rezultatele de-a dreptul scandaloase alea așa -ziselor sondaje care aduc cifre incredibile, de tot râsul pentru orice om cu mintea întreaga, dar acceptate fără comentarii de papagalii care se cred oameni politici, în condițiile în care ei nici de clovn nu pot fi buni!
Iată rezultatele de-a dreptul dizgrațioase ale sondajelor plătite de USR și realizate nu întotdeauna de aceeași casă de sondare a opiniei publice, pentru că și ăia se dau la o parte, chiar dacă o fi fost ordin de zi pe unitate!

SONDAJ IMAS COMANDAT DE USR: PSD A COBORÂT SUB 25%. CE SCORURI AU CELELALTE PARTIDE / CUM ARATĂ EVOLUȚIA PROCENTELOR PE FIECARE LUNĂ

PSD ar fi coborât chiar sub pragul de 25 de procente în intențiile de vot, fiind urmat îndeaproape de liberali. Pe locul trei se află USR, potrivit unui sondaj IMAS comandat de Uniunea Salvați România. Potrivit sondajului, scorurile la acest moment sunt: PSD – 24,9%, PNL – 23,3%, USR – 14,8%, ALDE – 11,7, MRÎ (Cioloș) – 8,2%UDMR – 5,8%, PRM – 2,4%, PMP – 2,1%, PNȚCD – 2,0%, PRU – 0,3%
Alte partide – 4,4%. „Sondajele confirmă că sfârșitul dictaturii lui Liviu Dragnea și a PSD-ului este aproape. USR a ajuns la aproape 15% intenție de vot”, se spune pe pagina de Facebook a formațiunii conduse de Dan Barna.
Potrivit unor precizări ale unor reprezentanți USR, sondajul a fost realizat în noiembrie, pe un eșantion de 1.010 persoane, prin metoda CATI, prin telefon. Marja de eroare este de +/- 3,1%.

FIRESC, AU ÎNCEPUT COMENTARIILE!

USR ȘI-A COMANDAT UN SONDAJ DE MOȘ NICOLAE ÎN CARE CREȘTE CA-N POVEȘTI

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, joi, că PSD este „într-o prăbuşire accelerată”, referindu-se la sondajul IMAS comandat de partid şi realizat în luna noiembrie care arată că PSD are 24,9% din preferinţele electoratului.
„Este un sondaj pe care USR îl face în mod lunar, este practic un abonament, tendinţele sunt consecvente cu cele de luna trecută şi de acum două luni. Sondajul arată de fapt că românii înţeleg din ce în ce mai accelerat se pare că PSD nu mai este partidul care să guverneze România, că PSD este într-o prăbuşire accelerată, a pierdut practic de la alegeri aproape 20 de puncte, ceea ce este uriaş. În momentul de faţă sunt undeva la 24,9 %, conform acestui sondaj IMAS şi asta arată că România a înţeles că tipul acesta de guvernare, în care Guvernul şi Parlamentul funcţionează ca şi casă de avocatură a lui Liviu Dragnea şi nu guvernează şi toate temele României sunt lăsate de o parte pentru subiectul de distrugere a justiţiei, nu poate să mai continue”, a afirmat Barna, la Parlament. El a adăugat că, în acest context, creşterea USR la aproape 15% este una firească. „USR a venit în Parlament ca partidul societăţii, ca partidul unei clase dinamice din societatea românească care a înţeles că trebuie să ne implicăm politic, iar mesajul nostru constant a fost exact acesta că România poate să aibă o şansă să reintre pe direcţia europeană şi de dezvoltare modernă în măsura în care vin oameni noi. Următorul vot este la alegerile europarlamentare şi suntem foarte optimişti pe rezultatele pe care le vom avea la aceste alegeri pentru că mesajul care rezultă şi din acest sondaj este foarte simplu: PSD trebuie să plece de la controlul acestei ţări, este nevoie de o nouă guvernare, una competentă, una profesionistă, performantă, din care USR va face parte cu siguranţă”, a mai spus Barna.Potrivit barometrului de opinie IMAS pe luna noiembrie publicat pe site-ul USR, PSD are 24,9%, PNL – 23,3%, USR – 14,8%, ALDE – 11,7%, Mişcarea România Împreună – 8,2%, UDMR- 5,8%.

SONDAJ USR, PROCENTE ȘOC. MIHAI GÂDEA, COMENTARIU FABULOS

Mihai Gâdea a prezentat, la Sinteza Zilei, un sondaj de opinie „scos” de liderul USR, Dan Barna. „Domnul Barna a făcut o treabă destul de tare. A scos un sondaj de opinie și a zis: PSD-ul s-a prăbușit, e nenorocire, noi suntem acum cei mai tari și mai e și PNL-ul, dar NOI suntem cei mai tari. Și au dat un sondaj de opinie care arată așa: PSD – 24,9%, PNL – 23,3%, USR – 14,8, ALDE -11,7%, MRÎ – 8%”, a spus Mihai Gâdea.

DESIGUR, NE INTERESEAZĂ ȘI PĂRERILE DUMNEAVOASTRĂ!…

În mod firesc așteptăm punctele dumneavoastră de vedere pentru că, până la urmă, despre asta este vorba – despre posibilitatea de a fi sau nu manipulați, de a fi sau nu mințiți, de a fi sau nu derutați! Restul e tăcere!…