Sorin Danciu aruncă bomba! “SĂ SPUNEM ADEVĂRUL PÂNĂ LA CAPĂT! ȘI EU AM FOST ASCULTAT”!

*Nu am primit nimic din partea STS si al nici unui serviciu secret după expirarea perioadei în care am fost ascultat! *Iar după cum se comportă telefonul sunt ascultat și astăzi!..

Pentru că, mai ales că după desecretizarea înțelegerilor unor servicii a ieșit, tot mai clar în evidență faptul că poliția politică s-a practicat, la greu, în România și pentru că municipiul Călărași face parte și el din România, deci oamenii din Călărași au avut și ei parte de asemenea tratamente, am avut surpriza ca editorialistul ziarului nostru să decidă a face publică o declarație! Desigur, nu este prima oară când vorbește despre asta, chiar a solicitat, public, acum câțiva ani să fie informat dacă i-a fost sau nu ascultat telefonul fără a primi, vreodată vreun răspuns! Acum, însă, când condițiile par a fi început să se schimbe și negreala iese la lumină, iată cuvintele profesorului Sorin Danciu:
-Să spunem adevărul, până la capăt! Și eu am fost ascultat! Dar nu am primit, niciodată, nici o informare, conform legii!… Pentru că este de mare interes și de actualitate situația telefoanelor ascultate, într-un ritm care depășește toate închipuirile, ajungându-se în situația ca mandatele de ascultare să fie în România, la SRI, într-un număr mult mai mare decât ale Serviciile Secrete din America, situație pe care o prezentăm chiar în chenarul acestui material, am primit un punct de vedere al editorialistului ziarului nostru, prof. dr. Sorin Danciu care ne-a făcut următoarea mărturisire publică:

Materialul complet îl puteţi citi în ediţia tipărită a “Jurnalului de Călărași” de week-end