Spectacol aniversar – COSMIN ANDRIAN – „ALTFEL DE…”

Un spectacol în care trei artiști care au un vast palmares muzical și numai au participat ca invitați a unor diferite emisiuni TV și radio, întâlnindu-se pe diferite scene ale țării.
„ALTFEL DE….” restul îl veți afla participând la spectacolul- unicat din data de 30 aprilie 2019, ora 18, la Sala Centrului de Cultură și Creație Călărași, unde veți avea șansa să-i ascultați și să-i vedeți alături de Cosmin Andrian pe: Dora Gaitanovici, Ioana Berechet, Trupa de dans “Dinamic” și Trupa “X-Treme”.

DORA GAITANOVICI FINALISTĂ LA VOCEA ROMÂNIEI!

DORA GAITANOVICI – tânăra muzician de referință în peisajul muzical al țării noastre, compune de la vârsta de 9 (nouă) ani, cântă la pian de la vârsta de 4 ani, studiază saxofonul, iar despre activitatea de interpret ar fi foarte multe de spus, dar nu amintim aici decât câteva: Finalista ‘Vocea României” – 2018, Trofeul „Festivalul Tinereții” – Amara 2017, Trofeul Festivalului ” Radu Șerban” 2017, Finala Selecției Naționale Eurovision 2018, Trofeul MUSIC-ADA – 2017, Trofeul secțiunii creație Festivalul Mamaia Copiilor, Trofeul secțiunii de show la Festivalul Mamaia Copiilor cu momentul „Alunecând pe-o rază”, alături de călărășeanul nostru Cosmin Andrian.

IOANA BERECHET LAUREATĂ LA SANREMO!

IOANA BERECHET – o tânără interpretă, laureată la secțiunea de interpretare a Festivalului „Mamaia Copiilor” 2018, locul II la Festivalul „Flori de Mai” 2018, locul I la „Sanremo”, secțiunea grupuri, participantă la „Next Star – Family”, a reprezentat cu cinste orașul Constanța la „Târgul de Turism”, 2019 de la București, a participat alături de Cosmin Andrian la emisiunea TV, unde călărașeanul nostru a fost coprezentator – ” Haideți la Show”.

COSMIN ANDRIAN – INTERPRET ȘI LAUREAT INTERNAȚIONAL!

COSMIN ANDRIAN – interpret și laureat internațional, un adevărat artist care a dus numele Călărașiului pe marile scene naționale și internaționale, cu un bogat palmares din care amintim: locul I în Polonia la Festivalul „Podlaska Nuta”, locul I la „Microfonul de Aur” din Slovenia 2017, Trofeul „Golden Talent in Golden Prague” 2017 Praga, finalist în Finala de popularitatae „Next Star”, locul I secțiunea de creație „Mamaia Copiilor”, Trofeul la secțiunea „Floricele pe câmpii” a concursului „Flori de Mai”, locul II la „Festivalul Tinereții” 2017, Premiul „Florentin Delmar” Trofeul la „Toamna Baladelor” 2017. Cotidianul „Jurnalul de Călărași” în anul 2017 i-a conferit titlul de “Omul anului” – “Pentru performanțele anului 2017 care au promovat numele Călărașiului la nivel național și internațional, pentru cariera de succes care generează speranțele deplinei afirmări”.
Am avut șansa de a-l asculta la „Noaptea albă a muzicii folk” 2018, interpretând o piesă consacrată din „Cenaclul Flacara” și o compoziție personală. Învață pianul de la vârsta de 5 ani, sub îndrumarea doamnei profesor Diana Vieru. Tot de la vârsta de 5 ani, este membru al grupului „Flores Campi” condus de doamna Alexandrina Boranda și din liceu este membru al „Trupei Trepte”, condusă de domnul Ștefan Nițu. În anul 2019 a făcut parte din distribuția piesei „Sforăie… în locul meu”, având rolul doctorului Horia Ciubuc la a cărei premieră am asistat de curând.

TRUPA „DINAMIC” A PALATULUI COPIILOR BUCUREȘTI

În spectacolul „Altfel de…”, vă veți bucura de o piesă în primă audiție dar și alte surprize… Pe 30 aprilie 2019, avem șansa să-i vedem într-un mare spectacol pe scena Sălii Centrului de Cultură și Creație Călărași. În spectacol vor fi prezente și momente de coregrafie asigurate de trupa „Dinamic” a Palatului Copiilor București coordonată de d-na coregraf Paula Mitru. Sub exigenta îndrumare a doamnei coregraf, trupa „Dinamic”, a avut numeroase succese la concursuri și festivaluri de profil naționale și internaționale. Dintre cele internaționale amintim : Barcelona, Praga 2015, Roma 2016, Amsterdam 2016, Croația 2017, Antalya 2015 . În anul 2019 au mai adăugat în palmares și Festivalul „Colours of the world” de la Viena.

TRUPA DE DANS „X-TREME”

Trupa de dans „X-Treme” participanți la emisiunea de succes „Românii au talent”, precum și laureați ai Festivalului „Fantezii de vară”, 2017, Bârlad vor fii prezenti pe scenă alături de Cosmin Andrian. Și nu în ultimul rând, ne vom bucura de Corul Catehetic al Parohiei Sfântului Ioan Botezătorul Călărași, sub îndrumarea doamnei dirijor Diana Vieru.

La finalul spectacolului „Altfel de…” va avea loc o tombolă surpriză pentru spectatori.