SPORTIVII CSM CĂLĂRAȘI LA CAMPIONATELE EUROPENE DE CANOTAJ AU OBȚINUT 3 MEDALII DE AUR ȘI O MEDALIE DE BRONZ!

Rezultate exceptionale, cu mult aur, obținute de sportivii CSM Călărași la Campionatele Europene de Canotaj, Tineret, U23, Grecia, 06-08 septembrie 2019.
Să fii numărul 1 în Europa, în orice domeniu, este un mare VIS și în același timp o placută realitate pentru sportivii CSM Călărași, sportivi care, la Ioanina, în Grecia, după o evoluție memorabilă, au obținut nu mai puțin de 3 medalii de AUR și o medalie de bronz.
Aceste rezultate au fost realizate de Mădălina CASU, Alexandru CHIOSEAUA și Adriana AILINCĂI.
Mădălina CASU a câștigat titlul european în mod clar, fără nicio problemă, în proba de patru rame, aceeași sportivă de aur câștigând titlul și în proba de opt plus, după o luptă extraordinară.
Reamintim că Mădălina CASU a câștigat, în acest an și aurul european la o categorie superioară de vârstă, respectiv la SENIORI, la Campionatul European de la Lucerna.
La aceeași mare competiție continentală, puternicul Alexandru CHIOSEAUA a obținut tot medalie de Aur, în proba de patru plus unu.
O pretioasă medalie de bronz a obținut minunata Adriana AILINCĂI în proba de dublu rame.
Pentru aceste rezultate, istorice, îi felicităm pe bravii noștri sportivi și sportive și pe antrenorii lor, Daniel BĂNĂȚEANU, Eugen SUCIU și Mădălina BUZDUGAN tot așa cum îi felicităm și pe coiechipierii lor de ambarcațiuni și pe întreaga delegație a României care, ne-au făcut tare mândri și cu această ocazie de neuitat.
Urmează calificarea la Jocurile Olimpice de la TOKYO, în 2020, la Regata de la Lucerna, unde le urăm de pe acuma spor în pregătire și succes deplin! – Dumitru Chirilă, director CSM Călărași